Cosurile sunt naturale, vin si dispar cu timpul. Unele persoane au mai multe, altele mai putine. Nu trebuie sa te simti rau din cauza asta, e ceva normal. Daca nu merge cu creme, foloseste un fond de ten...
Sa nu mai spui asta nimanui ca se trec de la sine pentru ca treaba sta in urmatorul fel daca las un cos sa se treaca de la sine acesta va lasa in urma sa o cicatrice spre deosebire de un cos tratat ce lasa o pata care se trece in cam 6 luni ori o cicatrice nu trece niciodata plus frustrarea pe.care o simte acea persoana sa fim seriosi nimeni nu se simte confortabil cu cosuri pe fata si unul te enerveaza dar cateva zeci
Si eu am avut cosuri, dar mi-au trecut in maxim 3 zile fara sa lase urme. Nu stiu despre ce vorbesti acolo...Mar rog, asta era parerea mea
Sper sa iti fiu de ajutor eu am folosit brevoxyl aveam fruntea si obrajii pline de cosuri si in doua saptamani au trecut ce este drept in urma lor au ramas pete pentru care am folosit glyco-a de la isispharma si datorita acestui produs si petele au disparut in circa o luna.De asemenea este bine de stiut faptul ca trebuie tinut un tratament continu si acum folosesc un gel de curatare cu acid salicilic clin&clear si crema hidratanta antiimperfectiuni elmiplant acest acid ore proprietatea de a patrunde in tesuturi si de a reduce marimea porilor, doar produsele ce contin acest acid reduc marimea porilor si pentru un cos ce mai apare pe ici colo folosesc eryfluid
Buna,incearca un sapun antibacteriac, eu folosesc igienol, apoi da-te crema-gel de la elmiplant
https://www.google.ro/......ps?/search
si in final daca doresti te poti si machia pentru ca aceasta crema este si baza de machiaj! a si nu-n ultimul rand nu uita sa folosesti un exfoliant si o masca pentru fata o data la 3 zile! eu folosesc de la avon! bafta