Poarta o rochita scurta si ia-ti tocuri de vara, la urma urmei esti in hotel, e cald. Eu am purtat sandalute revelionul trecut. Un costum de baie ai putea sa ai la tine, pe dedesubt e posibil sa se vada. Iar parul, nu te chinui prea mult, caci e posibil sa te alegi cu el ud. Pe spate, drept sau ondulat mi se pare cel mai ok.
Ai spus ca mergi la piscina pai. incearca sa-ti faci parul cat mai natural (de ex. un coc). Asa il vei putea mentine usscat Iar in ce priveste vestimentatia..ai putea alege o rochita si eventual sa-ti iei un costum de baie pe dedesubt. =) Sper k ti-am fost de flos.
Ai spus ca mergi la piscina pai. incearca sa-ti faci parul cat mai natural (de ex. un coc). Asa il vei putea mentine usscat Iar in ce priveste vestimentatia..ai putea alege o rochita si eventual sa-ti iei un costum de baie pe dedesubt. =) Sper k ti-am fost de folos.
Pai ar trebui sa-ti faci parul natural.sa il prinzi intr-o coada sau despletit avand in vedere ca are jacuzzi si daca ti'l faci "pretentios" se va uda.Sa te imbraci comfortabil(daca vrei la jacuzzi un bikini e bun )
Eu zic parul sa ti-l faci drept,deoarece daca ti-l faci bucle parul si intri cu el in apa, se strica! Si despre haine eu zic sa fie o rochie de seara, fara bretele, cercei nu prea lungi, cu un inel dragut.
Buna pai iti poti lua rochita si tocurile, si sa nu-ti lipseasca costumul de baie