anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna tuturor.
Herbalife, pro sau contra? Ma refer aici atat la produsele de nutritie interna, cat si la cele de nutritie externa. Va intreb pentru ca am fost la o prezentare de a lor si sunt indecisa... totusi, un "shake minune" rezolva atatea probleme? Voi ati incercat?

Răspuns Câştigător
| MeConstantine a răspuns:

Raspuns,
Multi au incercat putini au tras o concluzie. De cumparat se cumpara pentru ca un om ar cumpara orice, dar acum ca efect nu iti pot spune.
Tot ce iti pot zice este ca nu o sa-ti zica niciodata efectele secundare a ceea ce produc ei si totodata dupa ce te inscrii iti vine un card in rusa cu toate cele si ei cica sunt o companie americana.
Deci ca raspuns Herballife - se cumpara, este bun - doar daca crezi ca este si te autosugestionezi, se merita - daca vrei sa alergi sa vinzi da, altfel exista cai mai bune de a lua bani.
Plus dezvolta un sistem de multi level marketing, nu vei cauta sa faci clienti ci mai multi supalterni.
Nu sunt pro nici contra iti zic ce si cumhappy Decizia este a ta

5 răspunsuri:
| duduuuu a răspuns:

Pot sa iti garantez ca Herbalife este extrazordinar. laughing. Am o multime de ...lucruri..nutritive foarte bune, si folosesc produsele de la aceasta firma de cativa ani. Poti cumpara cu incredere!

| piti77 a răspuns:

Buna. eu nu am incercat, dar am cativa amici care le-au folosit. solutia este buna, chiar spectaculoasa la inceput. problema este ca tine atata timp cat consumi produsele respective. din momentul in care au incetat sa le mai foloseasca au inceput sa puna la loc kilogramele.

| DedeeAndreea a răspuns:

Mai intai, depinde de parerea ta. Daca tu crezi ca Herbalife are solutii bune, cumpara-le.Nu am incercat, dar am auzit de ele.Conteaza foarte mult parerea ta.Eu am citit despre aceste produse, si din punctul meu de vedere sunt foarte bune.

| SaveTheNature a răspuns (pentru piti77):

De ce le-a lasat? de ce sa lasi un lucru bun. Chiar nu inteleg. In fine.

| aumih16 a răspuns:

Sunt bune produsele dar trebuie sa te tii de ele foarte mult sa nu renunti absolut deloc sunt persoane care au renuntat iar apoi s-au intors sa incerce iar produsele asta este