anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna tuturor!.
+ mi-am luat ulei de ricin, este o sticluta mica si pe ea scrie,, ulei de ricin solutie uz intern ". trebuie sa o pun in cap sau trebuie sa o beau?! FUNDA.

Răspuns Câştigător
| MetalHead04 a răspuns:

Uz extern=pe păr,sprâncene, gene, unghii. Bun, eu am folosit, ce-i drept s-a vazut o diferenţă mare..nu pot să cred că în 3 luni mi-a crescut păru' mai mult de 8 cm.

| мαrrýиєlα a răspuns (pentru MetalHead04):

Pai nu vezi ce zice,, benessere " deja mi-e frica sa si-l mai folosesc...

| MetalHead04 a răspuns (pentru мαrrýиєlα):

Nu-i bai, şi eu credeam tot aia, îmi ziseră mulţi că o să-mi cadă părul.din părti că se făcuse frumos.

O sa incerc o sa-l folosesc si pentru gene, multumesc mult! big grin

Nu ai pentru ce, ai grijă să-l speli bine după mască şi mersi de fundă.

Poti sa-mi trimiti un mesaj mai detaliat cum sa-l aplic si e.t.c. te rog frumos. big grin

Ok,am lăsat mesaj privat.

17 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Intern are efect de laxativ, extern hidratează.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este de uz intern, adevarat. Vei face o purgatie frumoasa. Pentru asta se foloseste, nu pentru par. Ca ar putea creste parul daca e uns si ingrasat, e un mit. Parul gras cade mai repede decit cel uscat.

| мαrrýиєlα a răspuns (pentru anonim_4396):

Deci l-am cumparat degeaba, n-are niciun efect asupra parului?;

| anonim_4396 explică (pentru мαrrýиєlα):

Nici un efect. Si daca te uitai pe aici, ai fi vazut ca multe persoane se plingeau ca la ele nu a avut efect. Recomandari se fac, dar numai din auzite.

| Anca2999 a răspuns:

Nuulaughing se pune cu degetul pe radacina firului de parc deci n-o intinde pe tot parul. in orice caz nu se bea :* da efecte bune, eu am luat-o pentru sprancene

| dragutzairina a răspuns:

Eu am auzit multi oameni ca folosesc acest ulei dar nu a spus nici unu ca il bea deci...il pui in capbig grin FUNDITA?big grin

| tinka1 a răspuns:

Daca o bei vei avea diaree!

| AdelaAde7 a răspuns:

Sa o pui in par, nu cred ca se bea thinking persoanele pe care le stiu eu si folosesc asa ceva, pun uleiul de ricin pe par ca si o masca happy Iti recomand uleiul de argan sau de masline, ce 1000 de ori mai bun. :*

| eni921 a răspuns:

Scrie "UZ EXTERN"laughing...Adica se foloseste in exteriorul corpuluilaughing.
Clar..trebuie sa o pui in par!happy

| CarlaAnca909 a răspuns:

Mi-am cumparat si eu o sticluta si am patit la fel.Am intrebat farmacista si a zis ca e in regula daca ma dau pe sprancene, par etc. Nu trebuie sa bei!

| o3ViolettaCastillo3o a răspuns:

Eu stiu ca, fiind "de uz intern" trebuie baut, dar am inteles ca este foarte bun si cosmetic. Iti poti da cu el in par, sau il poti bea! happy Eu iti recomand sa il aplici pe par! :*