Uz extern=pe păr,sprâncene, gene, unghii. Bun, eu am folosit, ce-i drept s-a vazut o diferenţă mare..nu pot să cred că în 3 luni mi-a crescut păru' mai mult de 8 cm.
Sa o pui in par, nu cred ca se bea persoanele pe care le stiu eu si folosesc asa ceva, pun uleiul de ricin pe par ca si o masca Iti recomand uleiul de argan sau de masline, ce 1000 de ori mai bun. :*
Eu am auzit multi oameni ca folosesc acest ulei dar nu a spus nici unu ca il bea deci...il pui in cap FUNDITA?
Nuu se pune cu degetul pe radacina firului de parc deci n-o intinde pe tot parul. in orice caz nu se bea :* da efecte bune, eu am luat-o pentru sprancene
Deci l-am cumparat degeaba, n-are niciun efect asupra parului?;
Nici un efect. Si daca te uitai pe aici, ai fi vazut ca multe persoane se plingeau ca la ele nu a avut efect. Recomandari se fac, dar numai din auzite.
Scrie "UZ EXTERN"...Adica se foloseste in exteriorul corpului.
Clar..trebuie sa o pui in par!
Pai nu vezi ce zice,, benessere " deja mi-e frica sa si-l mai folosesc...
Nu-i bai, şi eu credeam tot aia, îmi ziseră mulţi că o să-mi cadă părul.din părti că se făcuse frumos.
O sa incerc o sa-l folosesc si pentru gene, multumesc mult!
Eu stiu ca, fiind "de uz intern" trebuie baut, dar am inteles ca este foarte bun si cosmetic. Iti poti da cu el in par, sau il poti bea! Eu iti recomand sa il aplici pe par! :*
Nu ai pentru ce, ai grijă să-l speli bine după mască şi mersi de fundă.
Poti sa-mi trimiti un mesaj mai detaliat cum sa-l aplic si e.t.c. te rog frumos.
Mi-am cumparat si eu o sticluta si am patit la fel.Am intrebat farmacista si a zis ca e in regula daca ma dau pe sprancene, par etc. Nu trebuie sa bei!
Sisi16 întreabă: