Asa este si prietena mea. Insa, ar trebui sa te bucuri de o asemenea calitate. Unele isi doresc un corp ca al tau. Nu te poti ingrasa, asa e metabolismul tau. Peste 6 ani, corpul o sa faca niste schimbari si tot ce mananci o sa se depuna. Nu folosi pastile, nu este cazu! Bucura-te de corp asa cum este cat il ai.
Cumsa ma pot bucura cand toti se uita la mine deparca as fi o ciudata
Fix asta ma intreb si eu ... dar nu gasesc solutia ori ca mananc ori ca nu tot la atatea Kg raman
Buna! Asa sunt si eu dar am pus 2 kg intr-o luna
Daca vrei sa te mai ingrasi incearca mananci la orice mancare(nu dulciuri)paine, chiar si daca e doar o salata sau carne
Nu e de joaca. Ar trebui sa mergi la un doctor, deoarece s-ar putea sa suferi de bulimie. In orice caz, daca vrei sa te ingrasi ar trebui sa mananci cel putin 4 mese pe zi, eventual poti lua chiar si cateva suplimente (aceste suplimente te ajuta sa iti maresti masa musculara). Toate cele bune! ♥
Nu esti ciudata. Ti se pare tie ca se uita asa. Ei se uita cu invidie. Pentru ca ei nu au ce ai tu. Ei nu pot ajunge niciodata asa. Deci, nu iti mai face griji!
Da stiu dar sunt prea slaba la varsta si la inaltimea mea zici ca sunt un schelet
anonim_4396 întreabă:
aureliaghindoac întreabă: