Buna.Cred ca trebuie sa samponezi de mai multe ori. Poti face o pasta cu apa (sau ceai) si bicarbonat de sodiu care sa absoarba uleiul (eu folosesc uneori amestecat cu balsam, ca scrub pentru scalp; e de un real ajutor inclusiv in bucatarie). Sau iti poti face o masca din 2 oua batute si putina apa, care iarasi va absorbi uleiul si va oferi parului niste proteina. Dupa, evident ca va fi necesar sa samponezi din nou si sa aplici o masca hidratanta fiindca parul poate sfarsi uscat dupa atatea spalari.
Mai poti incerca sa absorbi uleiul tamponand cu o pensula amidon de porumb in par sau chiar scortisoara, primul fiind un ingredient comun in sampoanele solide.Deci nu-ti fa griji ca nu te afecteaza cu nimic.Si abia apoi dai inca o data cu sampon.
Cu sampon de cal merge, stii cum e, are sticla o culoare mai verde asa, cred ca gasesti la farmacie. Recomand
Inițial este nevoie de ceva care sa îndepărteze uleiul. Și asta poate fi doar fairy sau degresantul pentru discuri, din dedeman. :)) nu uita sa aprinzi și bricheta.
https://www.dedeman.ro/....../p/1034235
Bunaaa, vreau sa iti multumesc din suflet pentru sfaturi, am incercat cu bicarbonat de sodiu in sampon si a mers de minune si nici nu mi-a uscat sau deteriorat parul sau scalpul, ba chiar mi l-a curatat.