Felicitari bobocel Pai daca vrei sa faci o impresie buna imbracate cu o camasa alb cu maneca scurta, pe deasupra cu o vesta iar ca pantaloni blugi albastri.Eu zic ca este destul de decent
Nu iti fa griji pe parcursul aceste vacante, diriginta sau o colega/coleg te va anunta sa vii la scoala sau intr-un alt loc pentru a hotara ce uniforme si veti purta in clasele generale.
Funda
Da iti multumesc pentru raspuns dar chestia este ca directoarea a spus ca nu vom fi obligati sa purtam uniforma! Multumesc mult oricum iar daca iti vin idei de tinuta pentru scoala te rog sa ma anunti
Eu cred că ar trebui să fii decentă pentru a face o impresie bună. Te sfătuiesc să te îmbraci cu o cămăsuță albă, finuță și o fustă neagră. Vei da un aer de maturitate. Succes! :*
Mersi! E o super idee dar eu nu prea port fuste(mai ales negre)si sincer nici nu prea am! Am camasute am pantaloni un dulap intreg de tricouri mai am si un costumas rosu fusta cam pana la genunchi curea camasa alba si un bolero dar nu stiu daca este o tinuta destul de decenta pentru scoala:X:X
Pai cu ceva totusi decent.O pereche de blugi cu o camasa alb si cravata si in picioare sandale.Saau o fusta cu o iee si cu sandale. Funda
Sa stii ca asta este o idee superba si am aceste haine in afara de vesta dar o sa caut orin oras una sa cumpar si chiar este pe stilul meu
Iti multumesc pentru fundita si multa bafta in noul an scolar:*