Crema de galbenele e minunea de care ai nevoie acum. Rezultatele nu sunt imediate dar functioneaza. Eu la o luna dupa ce am inceput sa o folosesc am incetat sa mai folosesc fond de ten.
Salut,
Cu fondul de ten doar le corectezi. Mergi la un dermatolog, sa-ti prescrie o crema, sau un tratament.
Stiu ca dispar dupa o vreme, oricum, dar daca zici ca vrei sa scapi de ele repede...
De disparut nu o sa iti dispara dar poti sa le maschezi cu un fond de ten sau corector
Am folosit (si inca folosesc) o lotiunee atiacnee cu extract de busuioc de la Cosmetic Plant si peste noapte o crema antiacneica cu argila activa si propolis de la Vivanatura. Crema se foloseste impreuna cu un gel de zi din extract de brusture (sau asa ceva) dar eu nu l-am folosit si nu am avut probleme Daca nu gasesti crema poti incerca pe vivanatura.ro. Eu mai beau zilnic o cana de ceai de urzica care purifica sangele si ajuta la eruptia acneei. Crede-ma ca daca o sa incerci o sa ramai surprinsa. Am inceput tratamentul martea trecuta si nu mi-au mai ramas decat cicatriciile de pe frunte Sper sa iti fie de folos :*
Http://vegis.ro/acnee-tratamente?1=1&ord=7&nav=1&pg=3 ai aici linkul cu lotiunea si crema. Crema e ultima de pe pagina si lotiunea este a treia.
Sufar si eu de aceiasi problem cu cosurile si am nevoie de ceva ca sa scap cine ma poate ajuta?
123456_9946 întreabă: