Crema de galbenele e minunea de care ai nevoie acum. Rezultatele nu sunt imediate dar functioneaza. Eu la o luna dupa ce am inceput sa o folosesc am incetat sa mai folosesc fond de ten.
De disparut nu o sa iti dispara dar poti sa le maschezi cu un fond de ten sau corector
Am folosit (si inca folosesc) o lotiunee atiacnee cu extract de busuioc de la Cosmetic Plant si peste noapte o crema antiacneica cu argila activa si propolis de la Vivanatura. Crema se foloseste impreuna cu un gel de zi din extract de brusture (sau asa ceva) dar eu nu l-am folosit si nu am avut probleme Daca nu gasesti crema poti incerca pe vivanatura.ro. Eu mai beau zilnic o cana de ceai de urzica care purifica sangele si ajuta la eruptia acneei. Crede-ma ca daca o sa incerci o sa ramai surprinsa. Am inceput tratamentul martea trecuta si nu mi-au mai ramas decat cicatriciile de pe frunte Sper sa iti fie de folos :*
Http://vegis.ro/acnee-tratamente?1=1&ord=7&nav=1&pg=3 ai aici linkul cu lotiunea si crema. Crema e ultima de pe pagina si lotiunea este a treia.
Salut,
Cu fondul de ten doar le corectezi. Mergi la un dermatolog, sa-ti prescrie o crema, sau un tratament.
Stiu ca dispar dupa o vreme, oricum, dar daca zici ca vrei sa scapi de ele repede...
Sufar si eu de aceiasi problem cu cosurile si am nevoie de ceva ca sa scap cine ma poate ajuta?
123456_9946 întreabă: