anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi prin ce metode indepartati parul din nas sau mustata?

15 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Părul din nas nu e bine să-l îndepărtezi, blochează praful. eventual tunde puțin dacă iese din nas dar atât

| GabiDumitrescu a răspuns:

Prin metoda rugaciunii! Daca ai suficienta credinta... sau nu, fara credinta, te rogi de el sa cada pana se plictiseste de rugaciunile tale si cade, simplu! happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Parul din nas il tai cu foarfeca, ce iese in afara. Mustata cu lama(BIC-ul).

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Parul din nas cu aparat trimer din supermarket sunt ieftine
in rest ma rad sunt baiat

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru GabiDumitrescu):

Credinciosii sunt la biserica azi, n-o ard ironic pe aici. Ca sa nu mai spun ca de aveam nevoie de un raspuns specific circarilor imi cautam un film de comedie. :*

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai ala din nas poti sa il tragi, cel care se vede. In rest... daca nu este excesiv si nu se vede, lasa-l asa.

Referitor la mustata, personal o las la una cu barba si o iau cu aparatul pentru barba, mai scurta uneori. Dar poti oricand sa o razi.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru anonim_4396):

Religiosii sunt la biserica, nu credinciosii. Trebuia sa specifici clar ca esti duduie, nu sa trebuiasca sa iti caut prin intrebari ca sa deduc sexul. Ca sa nu fiu rau, ai incercat decolorarea mustatii eventual ceara? Nu cred ca la ~20 de ani e cazul sa iti pui problema parului din nasuc... dar in caz de raspunsul e afirmativ, cred ca o crema epilatoare ar fi numai buna, cu conditia sa nu te irite.

anonim_4396

Indiferent de sexul meu, nu era cazul sa fii ironic laughing
Nu am exces de par in nas, am pe avolo 3-4 fire, dar am vrut o parere din partea mai multor persoane. Pe internet sunt parerile impartite, voiam aici sa vad, in principiu care metode sunt mai folosite.

Eu sunt ironic de obicei. Coping mechanism, you know. Daca nu as fi fost ironic/sarcastic, eram probabil mort de vreo 30 de ani... Ma bucur ca nu te-ai mega-ofensat cum se mai intampla cu unii si altii pe aici. Vezi ca ti-am lasat un raspuns competent la intrebarea cu imprimanta. Sper ca nu ai facut inca greseala sa mergi pe imprimanta cu jet. P.S. Sexul era relevant, ca nu as recomanda sexului feminin sa smulga parul din nas cu penseta cum fac eu...

anonim_4396

Nu m-am mega ofensat, dar aveam pretentia la un raspuns mai serios, avand in vedere ce intrebari tampite am vazut ca se pun pe aici. Eu cred ca raspunsurile de aici vor ajuta si alte persoane.
Imprimanta am achizitionat una de la brother https://m.emag.ro/......D84WP0BBM/

Deocamdata pot spune ca isi merita banii. oricum o folosesc strict pentru cursurile de la facultate

| Frank51 a răspuns:

Aparat de ras, am incercat si cu penseta dar e teroare.

| gabicoo a răspuns:

Caută în magazine gen Altex, Flanco sau Carrefour și cumpără un trimmer pentru parul din nas și urechi.

Ah, ce bine, ai facut miscarea inteligenta si ai luat una laser. Felicitari pentru achizitie! happy

anonim_4396

Da, la recomandare am luat-o. am pus intrebarea sa vad daca mai primesc si alte pareri, dar aparent. am mers pe aia mai " scumpa ". Multumesc.

| DeeDee817 a răspuns:

Eu mustața o dau jos cu crema depilatoare pentru fata