"Toate incep de jos." Mai intai incepe si tu cu femeia de apa, cu prosopul apoi prinzi si tu cate un personaj episodic (care dureaza 2-3 secunde dintr-un film). Serios gata glumele. vrei sa ajungi un star in hollywood? Mai intai trebuie sa ai relatii cu actorii deja aflati si cunoscuti de acolo, trebuie sa ai talent, sa fii fotogenica dar hei! Visele sunt moca, asa ca nu strica sa mai visam din cand in cand.
Lol , exact asta vreau sa fac si eu . Ideea e sa te implici la tot felul de activitati din orasul tau (nu stiu) : trupa de teatru a liceului, sa te duci la cursuri de teatru si sa te "antrenezi" ca sa zic asa Cu cat vei stii sa joci mai bine cu atat vei fi cunoscuta, te poti duce la castinguri (cand se organizeaza). vezi tu! Bafta!
Eu vreau sa ma duc in america si sa fac acolo eu vr sa devin cunoscuta si dupa aia sa joc in filme
Pai incepe sa joci in diferite scenete sau spectacole in scoala ta sau in orasul tau, daca nu se organizeaza, poti lua tu initiativa si sa organizezi piese de teatru cu colegii tai. Apoi participa la orice fel de casting unde ai sansa sa lucrezi cu o echipa adevarata.Toate activitatile in care te implici le poti pune pe net ca sa devii si mai cunoscuta. Poti sa-ti faci si un vlog...conteaza sa faci ceva, nu sa stai cu mainile in san si sa astepti ca succesul sa vina la tine Succes!
Ce chestie =) asa vreau si eu! Pai, mai intai trebuie sa fii o actrita foarte buna, si apoi sa te imprietenesti cu un regizor cunoscut si el isi va face treaba