| MariaMonica a întrebat:

Vreau sa devin reprezentant Avon.Ma poate ajuta cineva? Fundita.

33 răspunsuri:
| danafatu a răspuns:

Eu te pot inscrie in max 24 de ore si iti dau toate detaliile referitoare la activitatea in Avon! Contacteaza-ma la dana. fatu@yahoo.com sau 0731166295

| danafatu a răspuns:

Daca vrei sa devii reprezentant, eu te pot ajuta, in calitate de lider Avon! Beneficii:
-cadou un parfum la inscriere;
-Comision intre 20-40% la comanda;
-Livrare gratuita a coletului acasa;
-Premii in produse cosmetice si bonusuri in bani
-Suport online permanent, cursuri si training-uri gratuite atestate cu diploma!
-plata nu se face pe loc, ci in termen de 16 zile

Contacteaza-ma pentru detalii la dana. fatu@yahoo.com sau 0731166295

Pagina facebook: www.facebook.com/avondana
Pagina Avon Connects: www.avonconnects.com.ro/view-prp.jspa?username=dana.fatu

| bianca a răspuns:

Bia_coolgirl94

te pot ajuta eu:*

te astepthappy

| bianca a răspuns:

Te rog sa imi dai add pentru ca pari draguta in plus cred ca suntem de aceeasi varsta si pot sa iti explic "mai bine" zic eu decat altcineva cu o diferenta mai mare de varsta...in plus poti sa dai de coordonatori care nu sunt disponibili chiar tot timpul.eu sunt mereu pe mess daca nu o sa ai si nr meu de telefon si ma poti suna la orice ora

te astept scumpo:*

Răspuns utilizator avertizat
| fif2002 a răspuns:

Intra pe www.claudia09avon.eu poti sa te inscrii pe site si vei fi contactata, in plus pe situl respectiv gasesti multe articole si informatii care te-ar putea ajuta.

| camilia1 a răspuns:

Buna, daca doresti sa consumi produse de calitate la preturi foarte bune, iti recomand o firma care produce parfumuri, cosmetice si detergenti pentru curatenia casei. Nu ai target, nu ai valoare impusa pe comanda, cumperi cat si cum doresti. Contacteaza-ma la chipitaro2004@yahoo.com

| ghetuvictorita a răspuns:

Eu sunt lider oriflame si caut fete care sa fie reprezentanti, de fapt mie imi place mai mult sa spun ca , caut fete care sa isi faca card de fidelitate prin care pot cumpara produse oriflame cu reducere intre 23 si 40%, mai ales ca se dau niste cadouri pentru noii inscrisi. Nr meu este 0761342716 sau mess serbanvictorita@yahoo.com my.oriflame.ro/viky , calalog curent, urmator jos in dreapta.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aveti posibilitatea sa castigati venituri suplimentare intr-un mod usor si placut, devenind reprezentant Avon si/ sau Oriflame.
Pentru mai multe detalii si inscrieri ma puteti contacta la saphira264@yahoo.com
Va multumesc!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt lider pentru.informatii suna la 0763859438

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te ajut eu daca vrei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna monica!
numele meu este andreea.
te pot ajuta, cu cea mai mare placere sa devi reprezentanta.
iti voi explica pas cu pas ceea ce trebuie sa faci pentru ca si eu am fost ajutata al vremea mea.
andreeaa573 este adresa mea de messenger.
te astept acolo. o zi buna >big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te pot ajuta eu pentru mai multe detalii baby_andreea_cool
Daca te inscri ai un produs cadou din partea mea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! nu te intereseaza si oriflame? sunt castiguri mai mari, discountul incepe la 50 ron(23%). oana_popescu89

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da intra p id :andreea.reea si te voi ajuta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salve, daca nu te-ai inscris te pot inscrie eu id enaly_ela

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.
eu sunt reprezentant avon si tocmai vroiam sa-ti spun sa nu te inscrii pe adresa trimisa de Aketh.acela este site-ul lor oficial dar. tu trebuie sa te inscrii la cineva din zona ta.eu sunt zona 048.si m`a inscris o femeie.asa trebuie sa faci si tu.degeaba te inscrii pe avoncosmetics.ro pentru ca nu cunosti persoana care te-a inscris.
in avon ai nevoie de multe explicatii(oferte...)si de aceea cauta un reprezentant din zona ta(oras, sat)si spune`i sa te inscrie.mai exact cauta un lider.
app:inscrierea e gratuita.
si sunt multe oferte, reduceri.eu la fiecare comanda am reducere.bine.dar si eu sunt reprezentant de 3 campanii. dar ma descurc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://avonmeanita.ucoz.com te ajut daca vrei :) pooop

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bineinteles iubita ca te pot ajuta.tot ce trebuie sa faci este sa`mi dai add la miky_liciousss16 si iti spun acolo ce trebuie sa faci...nu e greu.esti ca si inscrisa in grupa mea chiar:*:*te astept>big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te pot ajuta euhappy da add floreamaria_97

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inscriu reprezentanti Avon. Sau cine ma ajuta sa caut niste persoane care doresc sa se inscrie la Avon karmenutza_pitikutza@yahoo, com astept sa ma contactati

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te pot ajuta eu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baga id meu: floreamaria_97

| Tatiana1098 a răspuns:

Buuna...Mai vrei sa devii reprezentant? trimite mesaj la floreamarilena14@yahoo.com

| ella_7881 a răspuns:

Buna ana maria.eu sunt reprezentant oriflame, avon.si coordonator lady's... te pot ajuta s devii reprezentant lady's deoarece din punctul meu de vedere se castiga extrem de bine.iti stau la dispozitie.rog seriozitate.add ella_angel_016

| R_8082 a răspuns:

Buna! este cineva interesat sa devina reprezentant Oriflame? Fac inscrieri din toata tara. Cei interesati sa ma contacteze la ruxandra_ruxy2oo8

| alexcoca11 a răspuns:

Sunama la 0745529912 pentru mai multe detalii

| cristina_5011 a răspuns:

Buna ma numesc cristina din teleorman si caut reprezentanti avon pentru a deveni lider. Kei care vor sa devina reprezentanti ma puteti kontakta la nr de tel: 0769742831 sau la adresa de email: cata_gogoasa@yahoo.com va astept.

| Dima_Ioana_1989 a răspuns:

Profita de oferta pentru noii reprezentanti Avon. Inscrie-te si bucura-te de toate aceste beneficii.
http://www.avoncosmetics.ro/PRSuite/your_dream_opportunity.page
Pentru mai multe detalii ma puteti contacta printr-un email la adresa: oana_4_life@yahoo.com

Întrebări similare