| Anonymus9 a întrebat:

Vreau sa imi albesc tenul repede si sigur. Ce imi recomandati?

9 răspunsuri:
| Hyora a răspuns:

Fond de ten cu 3 nunante mai deschis + pudra de talc( de aia petru bebelusi). Daca nu la asta te refereai, varul ar fi o optiune de rezerva big grin

| KanameKuran a răspuns:

Cel mai rapid mod este machiajul, insa daca vrei sa iti faci pielea sa devina mai alba, poti incerca diferite produse de pe piata. Cam toate sunt bune, insa ai grija sa nu contina mercur (cu toate ca este foarte bun la albirea pielii, contactul cu mercurul, poate fi mortal)

Daca vrei ceva facut in casa, poti incerca una din urmatoarele (sau ambele, faci cum vrei tongue ). Efectele se vor observa in 1-2 saptamani. Cele 2 masti se aplica in fiecare seara. (nu le amesteca, daca ai inceput cu 1 masca, continua cu ea, pentru 2 saptamani, fara oprire)

1)jumatate de cana de papaia si 1 lingura de miere. Le amesteci pana vei obtine o pasta cremoasa si vascoasa. Spala fata cu apa calda, sterge prin tamponare si aplica pasta de papaia. Tine-o pe fata pentru 20-30 de minute. Spala fata cu apa calda, apoi cu apa rece, usuca prin tamponare.

2) ai nevoie de coaja de la o portocala si 2-3 linguri iaurt natur.
Usuca coaja la soara pentru 2-3 zile. Zdrobesteo pana se transforma in pudra. Amesteca pudra, de la coaja de portocala, cu iaurtul. Spala fata cu apa calda, usuca prin tamponare, aplica crema (iaurt+pudra). Maseaja usor. Tine crema pe fata timp de 20-30 de miunte. Spala fata cu apa calda, apoi cu apa rece si usuca prin tamponare.

| MelissaAdela a răspuns:

Buna.Iaurtul contine acid lactic care albeste pielea si tot felul de nutrienti care hranesc pielea in profunzime. Amesteca o lingura de iaurt gras cu o lingurita de miere, o lingurita de faina de ovaz si putin suc de lamaie, aplica amestecul pe fata si gat dupa care lasa masca sa actioneze 10-15 minute. Clateste cu apa calduta.

| Anonymus9 explică (pentru Hyora):

Ma interesa ceva perament happy
By the way, nu incerci tu varul si imi zici daca ti.a mers? Am nevoie de cobai, nu de alta happy

| Victoria18 a răspuns:

Nu ai cum. Asa e culoarea lui, nu ai ce face.

| KanameKuran a răspuns (pentru Victoria18):

Bineinteles ca poti. Culoarea pielii nu este determinata doar de ADN, ci si de mediul in care traiesti. Culoarea pielii, la fel ca si culoarea parului este afectata de nivelul de melanina din corp. Substanta ce apare in corp in mod direct proportional cu cantitatea de energie solara la care te expui. De aceea, cu cat mergi mai la Nord, cu atat vei gasi oameni cu pielea mai alba, par blond si ochi albastri. Tot de aceea te bronzezi vara la soare si te albesti iarna.

| PumpkinDoll a răspuns:

Operatie

| Hyora a răspuns (pentru Anonymus9):

Sigur big grin, iti spun in cateva luni rezultatele

| Violleta2022 a răspuns:

Faina de grau, este o solutie rapida!

Întrebări similare