Deci tu vrei sa ai suvite in partea de jos a parului ca ale Antoniei.Tie iti va trebui decolorant nu vopsea.Decolorantul decoloreaza parul si il lasa blond.Eu cand mi-am facut suvite cu decolorant mi-a trebuit un pliculet deacela cu lichid (se gaseste in magazine) si pudra decoloranta.Nu te va costa mai mult de 5 lei.Pe mine m-a costat toate 4 lei si ceva. Aplici pe varfuri sau unde doresti si lasi cateva minute si Voila!
Eu cred ca ar trebui sa te decolorezi fiindca ai parul mai inchis... parerea mea. sper ca te-am ajutat putin
Sfatul meu ar fi sa te duci la salon si sa nu te faci singura acasa pentru ca poti sa-ti strici parul in sensul k o sa arate aiurea si nu o sa-ti placa nici tie nici celorlalti...
Stiu un salon foarte bun prin zona garii, pe la ront de sigur asta daca esti din Craiova... eu m-am facut acolo ultima data si este super tare salonul
Mi-ai citit toata intrebarea? Am spus ca nu imi permit. Mai ales ca nu am cine stie ce saloane la mine in oras.
Nu este foarte scump in jur de 50-80 lei dar o sa arate bine... oricum faci cum vrei... sper ca nu te-ai suparat pe mine
De unde ai luat pliculetul cu lichid si pudra? Din market sau de unde?
Eu l-am luat de la un fel de mini-market.Dar am vazut si la magazine mari gen Real