~AlexHazulThau: Sa-ti pui cercel in ureche, sa faci x sau y sunt alegerile tale tu traiesti cu ele, nu ar trebui sa o intereseze pe mama ta~
hai pe bune? Cât timp mă-ta iți pune blidul cu păpiță sub nas, joci cum ți se cântă. Dacă nu știai, află.
Sau îi fi tu vreun haiduc de prin pădurile patriei...
" AlexHazulThau : ...ati fost batuti cu facaletul in cap cand erati mici "
aici alex mami, mă confunzi cu mă-ta (desigur, cu cratimă!)
"| AlexHazulThau: lista de bosorogi..inteligent ..superiotate..batran"
uuuuu, ce fin psiholog haiducule dar tu poți să crezi ce vrei că d-aia-i site-ul la liber
"si oricum, nu eu am inceput sa insult din prima si fara nici un motiv"
rili?
ia derulează istoricul intervențiilor și ia aminte
O-la-la, haiducul e și filolog?
Apropo, un alt argument in intervențiile tale in afară de cel al inmulțirii, n-ai? (îl repeți de e plictisitor deja)
Nău-șit, aș putea găsi haiducule pe net, așa ceva? O-la-la (din nou), câtă iscusință zace in tine (admirativ)
Da' cu inmultirea de la adam și eva cum ziceai că e?
Buna.Fiecare dintre noi avem un nivel diferit de toleranta pentru durere.Deci nu cred ca e relevant.
In afară de a bate câmpii pe lângă subiect (subiectul fiind "oricum, nu eu am inceput sa insult din prima si fara nici un motiv" ) observ că ți-e târșală să admiți că ai ieșiri dese de nervi și furie insoțite de limbaj suburban, mitocănesc așa cum clar reieise clar din istoricul postărilor.
Dar te faci că nu vezi... nici nu mă așteptam la altceva
"DAR mă-ta, te lasă?"
cuvântul "mă-ta" are vreo problemă de mi-l citezi aici?
dacă da, lasă-mă dom'le-n pace și vezi-ți de treaba ta, nu te mai deranja că comunici că o faci debeaba
... despre celelalte citate, ce să mai vorbesc, ajung la concluzia că habar n-ai de limba romănă, nu o ințelegi sau nu ințelegi ce citești.
Hai pa!
Kqzu97 întreabă:
DaciaRomania întreabă: