Da si eu am avut ideea cu acest tatuaj, la fel de mult mi-a placut si imaginea cu papadia, din care zburau pasari sau chiar umbrelutele acelea ce alcatuiesc papadia, insa am avut si alte optiuni, cum ar fi simbolul feminin alaturi de o luna sugerand feminitatea si puterea inconstientului, sau semnul infinitului.mi se par destul de interesante simbolurile, multa bafta!
Observ ca esti pe cale de a face o decizie importanta si aproape ireversibila. Iti admir curajul si ti-as da cateva sugestii de tatuaje:
Un inger care plange
O floare metamofozandu-se in fluture
Trei lacrimi sub ochiul stang
O sirena
Cinci punce (ca la zar) -simolizeaza hazardul vietii
O colivie rupta
Simbolul "infinit" (opt intors)
Doi ochi caprui
Un actor grabit
Numele Iubitului
Numele Mamei
Numele Catelului
Sunetul Muzicii
Starea aia de emotie inainte sa cazi cu roller coaster-ul
Fața mea
Anii pierduti
Regretele dupa decizii proaste
Senzatia de dupa 5 shot-uri de alcool
Drogul Marijuana
Eu m-as gandi ca ar fi mai bine sa iti faci un tatuaj cu ceva simbolic... adica ceva care te caracterizeaza pe tine... felul tau de a fi sau ceva ce te caracterizeaza pe tine. Fiindca nu o sa-ti para rau ca ti-ai facut tatuajul mai tarziu, peste cativa ani din cauza ca te caracterizeaza pe tine. E mult mai asa.
Tatuajele is porcariii! Ti le faci, apoi, daca vrei sa scapi de ale, te chinui de mori. Nu-ti fa!
Ce zici de aceste tatuaje moderne si superbe, eu le ador, poate iti gasesti tatuajul de vis.:)
http://www.tagmag.ro/idei-de-tatuaje-mini-sau-temporare-pentru-vara/
Da merci frumos, la asta ma gandeam si eu, am multe idei in legatura cu asta si vreau sa iasa ceva in care sa imi pun amprenta.