Cu cat il speli mai des cu atat mai repede se ingrasa, incearca sa stai odata o saptamana fara sa il speli(daca stii ca nu trebuie sa iesi din casa) si repeta asta cat de des poti, si o sa isi regleze secretia de sebum si se va ingrasa la 4-5 zile
Eu cand reusesc stau cu el cate o saptamana si nu am nici o problema, abia in ziua 6-7 incepe sa arate slinos, de obicei ma spal la 5 zile fiindca nu se ingrasa, si am parul des si sanatos, si mi-am si decolorat in ultimul an de 6 ori parul si il vopsesc odata la 2 saptamani(fiindca folosesc un nuantator) si e intr-o stare chiar buna, si nu folosesc-nu am folosit nimic ca sa il repar, stii ca uleiurile proprii sunt cele mai eficiente, si inainte de a il decolora era mega sanatos si imi fac mereu parul cu placa, si acum il fac, deci cred ca cel mai bine e sa lasi propriul corp sa isi rezolve problema, sa lasi uleiurile proprii sa ajute, poti lua niste vitamine sa fii sigura, si poate pe varfuri sa folosesti o masca odata pe saptamana ca sa nu mai fie aspru. Sincer majoritatea fetelor pe care le cunosc care se plang ca au parul des se spala la 2 zile si chiar in aceeasi zi se ingrasa parul dupa ce se spala si nu e bine deloc.
Nu zic ca de acum inainte sa te speli mereu la o saptamana insa face bine parului, macar la 6 zile cand poti, si nu mereu, sebumul in exces face rau parului.
Buna! eu iti recomand samponul Favisan de la plafar,sunt mai multe tipuri, eu mi-am luat pentru cresterea parului, are doar ingrediente naturale, si e fooarte buun, sunt la al 3-lea sampon si costa 13 lei
Doar atat? are si balsam?
Da si balsam, tot de la Favisan! numai ca balsamul este mai scump, vreo 16 lei