Buna! eu iti recomand samponul Favisan de la plafar,sunt mai multe tipuri, eu mi-am luat pentru cresterea parului, are doar ingrediente naturale, si e fooarte buun, sunt la al 3-lea sampon si costa 13 lei
Da si balsam, tot de la Favisan! numai ca balsamul este mai scump, vreo 16 lei
Cu cat il speli mai des cu atat mai repede se ingrasa, incearca sa stai odata o saptamana fara sa il speli(daca stii ca nu trebuie sa iesi din casa) si repeta asta cat de des poti, si o sa isi regleze secretia de sebum si se va ingrasa la 4-5 zile
Eu cand reusesc stau cu el cate o saptamana si nu am nici o problema, abia in ziua 6-7 incepe sa arate slinos, de obicei ma spal la 5 zile fiindca nu se ingrasa, si am parul des si sanatos, si mi-am si decolorat in ultimul an de 6 ori parul si il vopsesc odata la 2 saptamani(fiindca folosesc un nuantator) si e intr-o stare chiar buna, si nu folosesc-nu am folosit nimic ca sa il repar, stii ca uleiurile proprii sunt cele mai eficiente, si inainte de a il decolora era mega sanatos si imi fac mereu parul cu placa, si acum il fac, deci cred ca cel mai bine e sa lasi propriul corp sa isi rezolve problema, sa lasi uleiurile proprii sa ajute, poti lua niste vitamine sa fii sigura, si poate pe varfuri sa folosesti o masca odata pe saptamana ca sa nu mai fie aspru. Sincer majoritatea fetelor pe care le cunosc care se plang ca au parul des se spala la 2 zile si chiar in aceeasi zi se ingrasa parul dupa ce se spala si nu e bine deloc.
Nu zic ca de acum inainte sa te speli mereu la o saptamana insa face bine parului, macar la 6 zile cand poti, si nu mereu, sebumul in exces face rau parului.