Buna. incearca ColourB4 extra strengh, il gasesti la magazinele dm. este ffff important sa urmezi intocmai instructiunile de acolo, altfel se va inchide culoarea.eu l-am folosit multi ani cand am vrut sa-mi indrept culoarea sau sa scap dea inclusiv brunetul. iti va iesi un aramiu saten....ca sa devii blonda, sa nu ai asteptari mari, ca devii blonda peste noapte. iti trebuie multa rabdare sa astepti..sa o iei treptat, altfel risti sa-l arzi si vei ajunge la foarfeca, si vei regreta evident. nu recomand decolorant pentru ca arde fff tare parul, il face ca un elastic ce se rupe instant daca tragi de el, sau la perie..been there done that.
ia-o treptat, parerea mea.
Ce mai deschide culoarea, dar greu si sigur.e mai safe decat orice.
Apa normala, apa oxigenata si otet de mere...amesteci bine si bagi capul in aceast mix.Eu le diluez intr-un lighean si bag capul in apa, stau sa zic cateva minute, ma asigur ca este tot acoperit in apa, apoi mai stau cu el ud cam 10 mn..ma samponez si dau cu balsam sau masca ca si cand m-as spala pe cap normal...doar o data pe saptamana recomand acest mix. Ii si da luciu ff tare, de la otet. Sper sa te fi ajutat si sa iei decizia corecta si cat mai sanatoasa pentru parul tau.
Poti sa-ti iei un decolorant de 6 si sa stai cu el 30 de minute, nu 50, nu e bine. Dupa poti sa il lasi asa daca-ti place culoarea (o sa iasa un galben ca puii de gaine ) daca nu ia-ti si o vopsea de par ce culoare vrei tu. Dupa ce te-ai decolorat te speli pe cap cu sampon si limpezesti bine iar apoi te usuci bine. Continutul din cutia cu vopsea il amesteci intr-un bol (de sticla) ce e in cutie (o sa ai instructiuni acolo) si cu o periuta de dinti ti-l intinzi pe par la inceput, apoi cand e pe terminate "crema" aia, poti sa iei cu mana sa masezi (La fel trebuie sa faci si cand te decolorezi, ai grija sa dai bine la radacini). Daca ai vreo cunostinta care are cat de cat idee sa vopseasca sau a mai vopsit, mai bine o rogi sa te faca ea sau macar sa vina cu tine sa te indrume cand o faci.
WTF?! Stiu sa vopsesc, o vopsesc pe mama de 6 ani de zile. Bine ca nu mi-ai zis si cum sa mi spal parul Ma intereseaza strict cat ar trebui sa stau cu decolorantul, avand in vedere ca sunt bruneta. Nu am reusit sa ma decolorez complet