Oh doamne! aratam la fel! si eu sunt exact cum ai spus insa parul meu este negru natural! machiajul care ti se potriveste este cel pe care l-ai descris mai sus! cat mai natural cu noante pamantii si auriu! Despre par nu am cum sa iti zic foare multe insa poti sa iti gasesti un sampon pentru tipul yau de par, un balsam si sa folosesti o masca(naturala sau cumparata)
Sper ca te-am ajutat!
Asta nu-i problema, ma spal cu wash&go si e bun cu toate ca imi cade parul, asta e de la stres mai mult.
Stii legat de machiaj stiu si eu asa, dar vreau mai detaliat asta era chestia Si nu ma pot duce la salon (ca asa m-as duce pentru orice:d )
Cred ca ti s-ar potrivi un machaj cu culori deschise care sa-ti puna ochii in evidenta.incearca un gri
Asa arat si eu,si da,nuantele de maro ni se potrivesc foarte bine, dar daca vrei sa incerci si ceva nou, persoanele cu ten inchis, si ochii caprui se impaca de obicei foarte bine si cu:
-nuante de maron, ciocolatiu, pamantiu
-bronz, auriu, bej, crem
-mov, lila
-verde, kaki
-albastru, bleumarin
-roz piersica
Iti spun din propria experienta, si eu am incercat culorile acestea.De asemenea, pentru a scoate ochii in evidenta, foloseste un creion negru sau maro pentru a trasa conturul ochilor si nu uita de rimel !
Anonima_4798 întreabă:
DaciaRomania întreabă: