| roxanaroxyrox a întrebat:

Buna vreau un raspuns rapid!
Sunt fata.
Spuneti-mi va rog, voua fetelor ce va place?
Ce melodie, actor, film, carte, calatorii desenul, tot tot ce va place voua.
Va multumesc!
Dau funda la cel mai complet raspuns! :*
P.S. Scuzati categoria dar este una dintre cele mai rapide!

Răspuns Câştigător
| crissa20 a răspuns:

Pay sa incep:
Melodie: Inna-spre mare
Actor: Lucian Viziru
Calatorii: Nu am un loc anume unde imi place sa merg in mod deosebit, imi place sa schimb locul, imi place sa merg mereu intr-un loc diferit!
Desenul: sunt mai nostalgica, prefer desenele copilariei mele, adica:tom si jerry, printesa sissi si altele de pe Disney care se difuzau in anii 2000
Carte: imi plac mult cartile de economie, pe care le studiez la facultate! poate d'asta nici nu am restantelaughing
si acum in incheiere
As fi foarte curioasa sa aflu ce varsta aibig grin
te pup

12 răspunsuri:
| andreia297 a răspuns:

Pink - Just give me a reason; Justin Timberlake; The Last Song; Mandrie si prejudecata(recomand! ); Calatorii : Franta, dar si in Romania ( Sibiu, Cluj, Arad)

| Diana1704 a răspuns:

OK happy
Melodie: Regina Spektor - The Call
Actor: Robert Pattison
Film: One missed call
Carte: Hotel Vendome, de la Danielle Steel
Calatorii: Ador sa merg la mare :X
Desenul (animat banuiesc ca ai vrut a spui) Phineas si Ferb happy

| xXFrappeGirl a răspuns:

Melodia mea preferata e : Doddy - Libera

| xXFrappeGirl a răspuns (pentru xXFrappeGirl):

Actor : LeonardoDiCaprio
Film : Haunting in Connecticuttttttt, il adooooorrr

| cornelmarcu a răspuns:

Andra-Inevitabil va fi bine
Gerrard Buttler
American Pie
Jules Verne - Insula Misterioasa

| xBya a răspuns (pentru andreia297):

Ce iti place la Arad?

| whatevernvm a răspuns:

Muzica: Lana del Rey si in general alte melodii indie-pop, dar si muzica romaneasca(Vama(veche sau nu), Vunk, Voltaj, Cargo, Iris).

Actor. imi plac mai mult cei de comedie big grin precum Ben Stiller, Jim Carrey si altele.

Filme imi plac comediile si filmele politiste, dar si horror(Pshycho, The grudge- horror, tatal miresei 1, 2, 3, Meet the Fockers -comedie si politiste -Hercule Poirot(si tot ce mai e legat de Agatha Christie), Crimele din Midsomer, etc. Dar mai urmaresc si Anatomia lui Grey, Mediumul sau mesaje de dincolo big grin.

Cartile mele preferate sunt de Agatha Christie, dar imi plac si unii autori romani precum Mircea Eliade sau Marin Preda.
Imi plac poeziile simboliste scrie in general de Bacovia sau Minulescu, dar si moderniste si neomoderniste(Blaga si Stanescu).

Imi place sa desenez in creion si creion de carbune, nu imi prea plac culorile happy
Cat despre destinatii de calatorii, imi place foarte mult limba engleza si cultura englezeasca si mi-as dori sa ajung in Marea Britanie. happy

Multa bafta :*

| Kasia a răspuns:

Melodie: sunt foarte multe dar daca ar fi sa aleg acum as zice Imagine Dragons-Radioactive
Actor: Ryan Gosling
Film: ultimul pe care l-am vazut si mi-a placut a fost Chloe
Carte: Aganta Christie-Cei cinci purcelusi-este o carte politista
Clatoriile: oh da!
Alte lucruri care imi plac: sa citesc,muzica clasica,sa desenez(in special portrete),tot ce tine de fashion si tendinte,arhitectura,designul interior,noaptea(daca ar fi dupa mine as dormi toata ziua si as face tot ce am de facut noaptea),cafeaua(sunt dependenta),chimia, Franta(am o obsesie), Turnul Eiffel(ca tot veni vorba), parfumurile(si pentru ele am o mica obsesie), papusile de portelan(am o adevarata colectie). Atat imi vine in minte acum.

| andreia297 a răspuns (pentru xBya):

Am fost de multe ori acolo, dar cel mai mult imi place acolo noaptea. E un loc linistit, calm si frumos. Nu-nteleg care e problema laughing

| xBya a răspuns (pentru andreia297):

Nu e nicio problema, eram curioasa de ce poti vedea la orasul ala.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat