| KRISTINAxo a întrebat:

Vreu sa ma vopsesc brunet-albastru, sau doar brunet. Intrebarea mea este, brunetul iese greu din par? Cam in cat timp iese?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt la a doua vopsire cu ea, usor usor culoarea se deschide. Adica prima data mi-am luat blond inchis si dupa vopsire aveam parul saten inchis, dupa un saten mai spre deschis, dupa si mai deschis si tot asa. Eu n-am avut rabdare sa astept o luna intre vopsiri ca vream ceva mai inchis si aveam si vopseaua in casa deci tentatie, dar se deschide la spalari. Nu e ceva pe care as recomanda-o persoanelor cu fire albe de exemplu. Dar ca sa fii 100% sigura ca se duce de tot cred ca mai bine mergi pe nuantatorul de la loncolor. Astfel vezi si daca iti sta bine bruneta, daca nu-ti sta poti sa stai o zi in dus si se duce din culoare foarte mult. happy

5 răspunsuri:
| anadana23 a răspuns:

Iese mai greu, dar de exemplu daca vrei sa te faci din brunet in blond, mai greu. ....LLlTreobbuiellBrunet...brunet deschis, castaniu. saten mai multe nuanţe.iar apoi blond inchis si blond natural.

| BeaBeatriz a răspuns:

Intr-adevar, brunetul iese mai greu din par in cazul in care vrei sa te vopsesti cu o culoare mai deschisa. Daca il decolorezi nu pre arata bine si iese cam dupa 7 ore de stat cu samponul decolorant in par. :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde si ce folosesti. Daca folosesti o vopsea permanenta se duce al dracu de greu dar se poate scoate intr-o ora folosind color remover b4 care te duce de la nuanta actuala la cea mai deschisa nuanta pe care parul tau a avut-o, nu are un efect prea wow de la blond la blond pentru ca vopselele blonde au si decolorant si n-ai cum sa le mai scoti pentru ca ele distrug pigmentul parului dar de la roscat, brunet la o nuanta mai deschisa merge cu el.
http://rikkesmakeupblog.dk/......r-remover/

Acum ce nuanta ai?

O alta varianta daca nu esti sigura ca o sa ti se potriveasca este sa-ti iei vopseaua L'oreal Casting Gloss ( 22 lei in Auchan )
http://www.lorealparis.ro/......negru.aspx

La fiecare spalare culoarea se duce, in vreo 2 luni scapi de ea. :) Sau poti sa folosesti nuantatorul de la trendy colors.

| KRISTINAxo explică (pentru anonim_4396):

Vopseaua aceea de la L'oreal am citit ca tine pana la 28 de spalari si apoi scap de culoare complet? nu este permanenta? stii cumva? Nuanta mea acum este un saten deschis, culoare naturale si daca tine vopseaua aia atat, in 2 luni imi revine usor usor culoarea sau cum?

| kiri11 a răspuns:

Depinde de calitatea vopselei pe care o folosesti big grin