| Wenttmann a întrebat:

Acum ceva vreme eu m-am gandit sa renunt la studii pentru o cariera ca hairstylist. Stie cineva care sunt cerintele care trebuiesc indeplinite pentru acest job? Si ce cursuri pot face pentru a invata aceasta meserie? Cat costa cursurile si cat tin?
Dar cel mai mult as vrea sa stiu daca atunci cand te angajezi in acest domeniu iti cere diploma de 12clase sau ceva de genul. Eu sunt clasa a 10-a am 17 ani si ma gandeam sa renunt la liceu pentru asa ceva. Vreau cat mai multe detalii si recomandari, poate chiar un hairstylis/coafez imi va raspunde la intrebare. Dau funda. big grin

3 răspunsuri:
| noname00001 a răspuns:

Partial gandesti gresit

| Cigarettă a răspuns:

Am făcut cursuri 4 în 1 : manechiură, tuns, coafat şi pedichiură.
Ca la orice curs de calificare îţi dă o "diplomă". Această diplomă o poţi folosii pentru a te angaja, dar trebuie să fi majoră happy, deci să ai +18 ani happy
Dar de ce vrei să renunţi la şcoală pentru a te angaja? Mai ai timpwinking. 2 ani nu crăpi + gândeşte-te că în ziua de astăzi greu găseşti locuri de muncă. Şi eu vreau să am un viitor în acest domeniu : machiură-pedichiură. Deja m-am gândit la ce şi cum. chatterbox. Dar până când termin liceul+ vreau să fac şi facultate, mai am de aşteptat şi până atunci mă mai "performez"winking
Baftă. Deschide bine ochii şi nu alege "calea" greşită, după vei regretawinking

| Wenttmann explică (pentru Cigarettă):

Merci big grin si st baiat laughing