| Vivilica a întrebat:

Bună ziua! Am nevoie de ajutorul vostru, din cele încercate care dau rezultate, dacă știți cumva o masca de par făcut acasă pentru par deteriorat, blond și ars de placa! Un sfat va rog sa-l pot repara cumva! Nu este ars decât la vârfuri pe unele șuvițe care sunt gri! Un sfat va rog! Mulțumesc.

6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cel mai bine mergi la un salon de coafura si intreaba acolo, stiu fetele alea, decat sa faci tu acasa si sa il arzi de tot parul mai bine i ti face o profesionista contracost desigur dar sti ca nu ramîi cheală.

| Violleta2022 a răspuns:

Imi pare foarte rau pentru parul tau, dar nu exista masca sau tratament minune pentru un par ars, decat foarfeca.

Se taie varfurile sau toata portiunea care este arsa si se evita pe viitor folosirea placii de par, si a vopselei blonde ori gri, care este sunt extrem de toxice si distrug firul de par.

| Drimmero a răspuns:

Parul deteriorat la varfuri se repara doar prin tundere, tai varfurile si parul isi va reveni, stiu ca nu ai vrea sa scurtezi din el dar iti zic din start ca orice alte preparate naturale sau sampoane nu iti vor rezolva problema, ve pierde doar vremea. Asa ii tai varfurile si creste sanatos, se regenereaza cum trebuie. Evita placa pe viitor daca stii ca ea te-a adus aici

| deniidenisa187 a răspuns:

Încearcă olaplex no 3, face minuni. Dar ai grijă de unde îl comanzi, să fie original. Dacă vrei o variantă mai ieftină, merge și Revox, îl folosesc și parul meu arata mult mai bine. E foarte bine dacă folosesti toată gama de la revox, e și accesibila ca preț.

| Vivilica explică (pentru Drimmero):

Asta am făcut, am tăiat vârfurile arse, deja arata mult mai ok! Mulțumesc happy

| Drimmero a răspuns (pentru Vivilica):

Asta trebuia sa faci de la inceput, ma bucur daca te-am ajutat si ai rezolvat. Sa cresti mare!