| Anooooonim12 a întrebat:

Bună ziua! Am nevoie de un sfat. Eu chiar dacă nu mai am multe kg grăsimea din obraji nu este redusa deloc. Am încă obrajii plini și as vrea sa scap cumva, și am nevoie de un sfat.am auzit ca e foarte bun Guasha pentru fata dar nu știu de unde sa îmi iau. Cu ce l-as putea înlocui? Sau cum sa scap de grăsimea facială? Va rog fără hate dar pentru mine contează! Dar funda!

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Grasimea faciala este din cauza carbohidratilor si a dulciurilor.
Evita sa mai mananci macar 2-3 saptamani: paine, cereale, pizza, paste fainoase, produse de patiserie si orice contine zahar.
Vei vedea cum te tragi la fata si scade grasimea faciala.

| sammie a răspuns:

Incearca sa mananci mai sanatos si incearca chestia aia cu mestecarea gumei timp de 30 de minute in fiecare zi, asa poti scapa si de gusa din cauza ca muschii faciali lucreaza cum ar fi sa faci tu jogging si asa se retrage/retrag.

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Orice om gras sau obez nu va slabi Niciodată fără spor ori cât de sănătosă ar mânca ori cat de sănătos ar bea fără sport nu dai nicio grâsime Jos sa fie burta șold piciore fața gușă mâini. Grăsime fără sport nu se va elimina Niciodată efortul și sportul doar așa slăbești cu Adevărată doar asa dai jos grăsimea cu Adevărat jos de pe tine ori care parte ar fi din corpul tău. Nu te lua după "rețetele" "minune" false de le internet și auzite ăia minte. Sportul slăbește.

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Dacă vrei sa slăbești sănătos și normal rănunță la fumat și energizante și dulciuri mâncare fast foc Mc KFS și alte prosti.

SPORTUL SLĂBEȘTE

| Anooooonim12 explică (pentru MuatafaonurContInchisDeTot):

Eu nu fumez, nu beau alcool și nu îmi place carnea în general ( doar pieptul de pui făcut acasă adus de la tara de la bunica care nu le da de mâncare tot felul de îngrășăminte) iar nici MC și nici KFC nu mănânc ca mi se par scârboase

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns (pentru Anooooonim12):

Bravo uite așa da ai sa slăbești ca nu mănânci Mc KFS fast food nici nu fumezi nici nu bei alcool bravo din toată Inima da trebuie sa înțelegi ca fără sport nu o să poți slăbi și grăsimea trebuie sa faci sport ca să poți slăbi. Mănâcatul sănătos nu ajută cu nimic dacă nu faci și sport doar așa o să slăbești 1000000%%%%%dacă faci sport.

| Anooooonim12 explică (pentru MuatafaonurContInchisDeTot):

Asa am sa fac

| IDK98989823 a răspuns (pentru Violleta2022):

Nu se poate trai fără pâine

| Violleta2022 a răspuns (pentru IDK98989823):

Ba da, se poate trai fara paine si fara carbohidrati!