Odată ce ti ai dat gaura, trebuie sa stai cam o lună cu cercelul medicinal. După care îl poți schimba, dar nu recomand sa l dai jos, nici macar pentru cateva zile pentru ca se va astupa gaura, fiind inca proaspătă
Salut,o luna se tine cerceii medicali. recomand sa nu ii dai jos in acea perioada, insa incearca sa tii zona gaurii din ureche curata si dezinfectata
30 de zile se tin pentru a asigura formarea gaurii. Cerceii pot fi scoai in aceate zile din ureche pentru curatarea si dezi nfectarea zonei. Pot si scosi si pentru o perioade de cateva zile, dar pentru a evita inchiderea gaurii, seara baga cercelul in gaura respectiva. In functie de usurinta cu care intra si ies se releva cat de permanenta e gaura.
Inteleg.Mi s-a intamplat sa se închidă si dupa cateva luni de la gaurire cand l-am scos pentru cateva zile.
Stiu ce zici. Eu am aproape 7 ani de când am găurile. Acum daca nu pun cercei cateva saptamani, am probleme cu ele. Acum depinde si de organism, cauta sa le vindece
Mersi pentru sfat.Va fi un pic cam greu sa dezinfectez si sa ung cu ceva fara sa scot cercelul.