1.e casual chic si imi place mai mult...a 2-a tinuta o poti folosi in a 2-a zi.plus ca daca va fi o vreme calduroasa nu poti sa iti iei pulover.:*ai putea in loc de curea gri sa folosesti una colorata...asta e doar o propunere. oricum ce ai zis tu suna bine.
Merge sa iei in prima zi prima tinuta, si in a doua zi a doua tinuta.Eu zic ca la a duoa tinuta sa-ti faci la par o fundita in spate.Iti lasi parul in jos, iei cateva suvite si le prinzi la spate iar restul nu pot sa explic dar nu e asa de dificil. Poti cauta pe youtube. Puteai poate ca in prima zi sa iei si o rochita, dar merge si prima tinuta.Amandoua sunt perfecte.Bafta! Sper sa arati minunat!
Nu ne spui ce model este puloverul dar poate merge peste camasa alba si cu blugii.(daca vremea va fi mai racoroasa)...sau aceeasi camasa o poti accesoriza cu o esarfa (sa o legi cam ca pe o cravata sau ceva de genul asta).e mai greu sa-mi imaginez pentru ca nu stiu ce fel este gulerul camasii...
Am gresit in loc de 2 am scris 3
Imi place prima! asa m.am cam gandit si eu! si m.ai m.am gandit la o fustita scurta cu un maieu intr.o parte, sandale! si accesori tot cam ca tine!