1.e casual chic si imi place mai mult...a 2-a tinuta o poti folosi in a 2-a zi.plus ca daca va fi o vreme calduroasa nu poti sa iti iei pulover.:*ai putea in loc de curea gri sa folosesti una colorata...asta e doar o propunere. oricum ce ai zis tu suna bine.
Nu ne spui ce model este puloverul dar poate merge peste camasa alba si cu blugii.(daca vremea va fi mai racoroasa)...sau aceeasi camasa o poti accesoriza cu o esarfa (sa o legi cam ca pe o cravata sau ceva de genul asta).e mai greu sa-mi imaginez pentru ca nu stiu ce fel este gulerul camasii...
Merge sa iei in prima zi prima tinuta, si in a doua zi a doua tinuta.Eu zic ca la a duoa tinuta sa-ti faci la par o fundita in spate.Iti lasi parul in jos, iei cateva suvite si le prinzi la spate iar restul nu pot sa explic dar nu e asa de dificil. Poti cauta pe youtube. Puteai poate ca in prima zi sa iei si o rochita, dar merge si prima tinuta.Amandoua sunt perfecte.Bafta! Sper sa arati minunat!
Imi place prima! asa m.am cam gandit si eu! si m.ai m.am gandit la o fustita scurta cu un maieu intr.o parte, sandale! si accesori tot cam ca tine!