Deodorantul e pentru a nu mirosi, el nu opreste transpiratia, pentru asta ai nevoie de un antiperspirant
Otherwise eu folosesc Odaban pentru transpiratia excesiva, un puf la 5zile.
Opreste transpiratia TOTAL.
Eu folosesc rexona.
N-avem altă soluție decât dușuri dese și haine curate mereu.
Sunt ok tricourile pe care le folosesti. Trebuie sa te razi la subrat cam o data pe saptamana, asta conteaza mult. Eu folosesc Rexona spray.
Pai sunt o grămadă de parfumuri pe eMAG din care să alegi, nu mai folosi old spice si rexona ca sunt slabe, eu am un parfum de 200 lei si sunt multumit de el nu prea folosesc deodorante ieftine ca nu-s persistente.
E normal să transpiri dacă muncești, era anormal să nu transpiri. Problemă este doar dacă după ce faci baie și te dai cu deodorant, tot miroși, dacă miroși bine e ok.
Desi nu sunt barbat, tot tin sa ma bag, sper ca nu e cu suparare.
Am un amic care foloseste antiperspirant spray de la Rexona si antiperspirantul respectiv e trecut ca fiind pentru femei (dar nu are un miros foarte femeiesc, e chiar placut). El spune ca e singurul deodorant eficient pentru el si daca doresti, il pot intreba exact care spray este ca sa incerci si tu.
Mai poti sa te dai cu apa si bicarbonat sau lamaie la subrat dupa ce ai facut dus, ca sa dezinfectezi putin zona axilelor si dupa ce esti uscat de la spalari, te dai cu antiperspirant.
Situatia aceasta cu mirosul neplacut si puternic e mai mult darotia stresului sau fricii si mai putin datorita muncii.
Cand transpiram, transpiram apa si sarea din corp, dar cand transpiram cu miros, deja acolo e si un motiv.
Eu folosesc STR8 si Malizia, ambele spray. Am mai folosit Rexona, dar pata foarte tare hainele.
E important sa intre in haine, ca pe piele degeaba te dai.
Conteaza si materialul; hainele sintetice se imput nasol si repede.
Din punctul vostru de vedere care este cel mai eficient deodorant și cum reușiți să combateți cel mai bine transpirația?
Deodorantul de la one milion, am încercat mai multe sunt praf
Am citit și eu un articol cum că atunci când mirosim urât(transpirație) de regulă este pe bază de stres. Și da, am tendința să mă stresez.
Din bumbac sa fie hainele, ca sa respire pielea si nu te iriti. problema ta e de natura ereditara, unul din parinti transpira mult si adn-ul ti sa tras si tie. Nu poti sa faci nimic decat sa muncesti la birou unde nu transpiri
dark1angel întreabă: