| brunettebarbie a întrebat:

Ziua mea se apropie si voi implini curand 14 ani love struck. Pentru ca primesc buletinul imi voi tine categoric ziua in club. si voi avea nevoie de o tinuta de FATA MARE love strucklove strucklove strucklaughing. M-am gandit la o rochie cu corset si tutu. As vrea sa ma ajutati cu niste site-uri cu rochii ca cea descrisa mai sus (pe care sa le pot cumpara din romania sau germania). Mi-ar placea sa fie neagra sau alba, dar sa aiba si putin rozzz in ea love strucklove strucklove struck. Dau funda! puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| aaanonim260201 a răspuns:

Imi place ideea, dar uita-te si la niste idei de ale mele :)
-http://www.starshiners.com/ro/rochii/rochie-mistery-glam-grey
-http://www.starshiners.com/......-blue(stiu ca asta e scumpa dar e draguta)
-http://www.starshiners.com/ro/rochii/rochie-fashion-girl-white
-http://www.starshiners.com/ro/rochii/rochie-pacific-paradise-pink
si te mai uiti tu pe site pentru a-ti alege"ROCHIA VISELOR TALE" :)
la multi ani! funda? te rog:)

14 răspunsuri:
| IMC90 a răspuns:

1) Faci 14 ani nu 18, deci n-ai ce cauta in locurile frecventate de adulti

2) Germania si Romania se scriu cu litera mare fiindca sunt nume proprii.

3) FATA MARE inseamna altceva decat vrei tu sa insemne, si da, chiar iti recomand o tinuta decenta, de FATA MARE si nu o rochie de parasuta. Numai bine.

| 이벨 a răspuns (pentru Letty18):

Eu sper ca nu ai ajutat-o pentru ca e cam mica pentru asa ceva happy

| Letty18 a răspuns:

Se gasesc si rochii decente...pe site-urile ce i le-am datbig grin. Si cam toate fetele de 14 ani in ziua de azi poarta rochii cat mai extravagante sa zicem asa...

| georgiana999 a răspuns:

Http://fashion.meetmenow.ro/ sunt cateva modele de rochii pe margine in dreapta doar dai pe detalii si o cumperi de acolo

| brunettebarbie explică (pentru IMC90):

1). in Arad sunt si cluburi pentru adolescenti
2). TPU nu este site pentru scriere corecta a cuvintelor. Macar eu scriu cuvintele intregi! happy Leaga-te de cei care scriu cu prescurtari.winking
3. Stiu ce inseamna fata mare (= domnisoara, fata necasatorita ). Parintii mei sunt de acord cu cumpararea unei rochii de acel gen pentru ziua mea. big grin

| brunettebarbie explică (pentru IMC90):

1). Sunt cluburi si pentru adolescenti. Cel putin in Arad sunt. happy
2). TPU nu este un site de scriere corect-gramaticala si nu cred ca este cazul sa te legi de mine, care scriu totusi cuvintele intregi. Leaga-te de cei care scriu cu prescurtari.
3). Stiu ce inseamna " fata mare " (= domnisoara, fata necasatorita ). Si daca parintii mei au fost de acord cu cumpararea acestui gen de rochie, nu vad unde e problema.winking

| brunettebarbie explică:

IMC90

1). Sunt cluburi si pentru adolescenti. Cel putin in Arad sunt.winking
2). TPU nu e un site de testare a cunostiintelor despre limba romana si oricum imi dau si eu seama ca se scriu cu litera mare, dar m-am grabit. Si nu cred ca ar trebui sa te legi de mine, care scriu cuvintele intregi. Leaga-te de cei care scriu cu prescurtari.winking
3). Stiu si eu ce inseamna fata mare (=domnisoara, fata nemaritata), dar eu m-am referit la altceva. Si totusi, daca parintii mei sunt de acord cu cumpararea unei rochii de acest gen, nu vad unde e problema.winking

| FunnyMoment a răspuns:

Fata mare nu mai inseamna ce zici tu de pe vremea lu' bunica, atunci cand ramaneai virgina pana la casatorie.
fata mare=virgina
Daca vroiai o rochie de fata mare atunci iti luai una mai subtila, mai decentahee hee

| brunettebarbie explică (pentru FunnyMoment):

In contextu de mai sus FATA MARE = fata matura. E f greu de priceput nu-i asa? Si in loc sa ma criticati cum si de ce scriu, mai bine ma ajutati sa-mi gasesc o rochie. Daca si asa nu ma ajutati, si dorinta oricum nu mi-o veti schimba, nu va mai obositi sa comentati oh go on.

| FunnyMoment a răspuns (pentru brunettebarbie):

Si ti se pare ca esti asa de matura la 14 ani?thinking

| Alin_Ionescu_1992 a răspuns:

Niste rochii ca cele descrise de tine, pot fi gasite aici : www.ellens.ro