| Ooooookkkpappa78 a întrebat:

Bunaa...as vrea ceva pentru un fund mai rotund (sa zic asa)...
Sfaturi? App am menstruatie de aproape 3 luni

21 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti cam micuta laughing
Trebuie sa faci antrenamente care lucreaza fesierii in special si sa cauti un mic surplus caloric.
Pentru mai multe detalii contacteaza ma in privat(prin intermediul felicitarilor sau mesajelor).

Răspuns utilizator avertizat
| darrio2007 a răspuns:

Pentru minte nu vrei nimic? Esti cam mica sa te gandesti la asa ceva. Chiar ti-a venit ciclul?

| NunuNini a răspuns:

Nu crezi ca la varsta asta ti-ar trebui ceva pentru o minte "mai rotunda", mai completa?
Sfaturi? Pune manape carte si lasa sexul pentru cand vei fi majora. Ai timp sa te si saturi de el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vrei sa atragi pedofili? Stai in banca ta

| yooshi a răspuns (pentru anonim_4396):

Sunt de acord ca la varsta ei nu are nevoie de asa ceva dar sa spui ca ea atrage pedofilii? Incetati sa dati vina pe victime si pe copii cand e doar vina pedofililor. Daca esti atras de un copil, ai probleme grave, nu conteaza cum arata, cum se imbraca cineva.

| Matei24 a răspuns:

Îmi poți da instaul tău ca să vb acolo?

| EcceHomo a răspuns (pentru Matei24):

Vrei una abia eclozata, ha?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru yooshi):

Ca sa inteleaga cat de gresit e sa isi doreasca asa ceva la varsta ei. Ia fa un test, pune o poza cu tine cu fundul la vedere pe insta si puna una fara fund si spune-mi cati ti-au scris in privat. Nu e vina ei, dar atrage atentia o copila cu corp de copil si fund deformat. Ori asta ori o face sa para mai matura decat e si iar e nenecesar

Si eu daca pun o poza cu fundul si una fara asta le da dreptul barbatilor sa vina la mine in dms? No.
E aceeasi chestie cu victimele violului.De aia lumea e interesata cum era imbracata victima cand de fapt nu conteaza.Inavatati-va sa va controlati si daca nu puteti, la psihiatru.Nu e vina nimanui daca te uiti la fundul unei copile si o sexualizezi; e doar vina ta.
Daca vrei sa o faci sa inteleaga ca nu e okay, poti sa aduci in discutie faptul ca asta nu o sa o faca fericita si ca probabil vrea asta pentru ca asta este standardul de frumusete acum iar in cativa ani cand o sa dispara, nu o sa ii mai placa, nu o vrea pentru ea; she does it because she wants to be accepted and validated.
Asa ca tu stai in banca ta si stop with the victim blaming

anonim_4396

Asta e o intrebare serioasa? Daca ai cont pe o retea sociala, nu ai profil privat si faci anumite lucruri care atrag atentia DA, au tot dreptul sa-ti scrie. Faptul ca ai setat sa iti trimita oricine mesaje e o invitatie. Vorbesti aiurea si ce zic eu nu are nicio legatura cu victim blaming in viata trebuie sa ai si grija de tine cu cat invata asta mai repede cu atat mai bine, nu mai promovati ideea ca daca lasi usa descuiata la casa nu are nimeni dreptul sa intre, omului bolnav nu ii pasa de drepturile tale, intra oricum asa ca invata sa minimizezi sansele sa atragi o situatie neplacuta. Un fund bombat la o copila de clasa a 5-a nu e doar PENIBIL atrage si atentia.

Ah eu vorbesc aiurea? okay man; read again I guess; both yours and my replies

anonim_4396

Nu inteleg de ce progresistii extremisti nu pot lega o propozitie cap coada in limba romana.

Bine nea hybrid, poate o sa intelegi intr-o zi

anonim_4396

Pana acum inteleg doar ca nu ganditi cu capul vostru. Imprumutati ce vi se pare ca suna bine de la un popor hipersensibil

Foarte passive aggressive go on

anonim_4396

No, you're just a snowflake.

Bine hybrid eu sunt snowflake am inteles happy