Buna.Din pacate, nu prea exista ieftin si bun, iar la capitolul ingrijire in astfel de probleme, nu ar trebui deloc sa faci economie.Ce fel de acnee ai? Nu ai specificat deloc si este important.Mai intelept e sa mergi la dermatolog, ca sa primesti ceva pentru nevoile tale.
Ieftin si bun nu este nimic in lumea aceasta, iar ceea ce da rezultate la x nu va da aceleasi rezultate la y
de aceea si in cazul acneei trebuie urmat un tratament personalizat dar de medicul de specialitate
in lipsa unui diagnostic pus de un medic vei ajunge sa cheltui mai multi bani pe lucruri care nu vor da rezultate pentru tine!
Creme care sa fie non comedogenice, adica sa nu blocheze porii. Momentan cea cu care are cel mai bun raport calitate pret e lotiunea de la cerave. Atentie, lotiune nu crema pentru ca crema e mai grasa. Eu o iau de la farmacia tei sau de pe net gen springfarma.ro sau drmax.ro
Ce am zis eu e la capitolul hidratare. Daca vrei tratament pentru acnee...asta e alta mancare de peste. Unele tipuri de acnee se rezolva doar la medic
Ieftin și bun=nu exista, asta îți pot spune și eu.
Ce ai putea face e sa ai o rutina cat mai simpla, de preferat, recomandata de dermatolog, pentru că orice produs luat după ureche agravează acneea și dacă pe moment te bucuri că ai scăpat ieftin, o să îți vina nota de plata când o să ți se agraveze acneea și chiar că nu o sa mai ai ce sa ii faci
Mare grija!
Buna.
Depinde din ce cauza ai nevoie de hidratare...
Gel Sebium Hydra.
In rest se recomanda produse coreene, avand in vedere pretul si calitatea lor. COSRX snail este cea mai cunoscuta la momentul asta.
Daca nu esti intr-adevar uscata as zice Iunik calming gel cream.
In locul tau as merge la dermatolog sa vad ce acnee am si de ce, inainte sa ma arunc sa cumpar produse. In unele cazuri nici macar nu influenteaza ce folosesti, in cazul meu cel putin au contat mai mult pastilele decat orice skincare sau crema recomandata.
Nu am fața plinaaaaa, e doar așa una, doua yk?
nu vreau să fac din țânțar armăsar dar totul e important la îngrijirea pielii
curioasa210 întreabă: