| Ariel21 a întrebat:

Bunaaaa! Am o problema destul de,, delicata,, mi se îngrașă parul super repede si nu stiu ce sa mai fac. Am incercat sa imi chimb saponul dar nu am avut niciun rezultat. Ati pățit si voi asa? Care e cauza?

Răspuns Câştigător
| CristiDinBucuresti a răspuns:

"Vinovată" de ingrasarea parului este mostenirea genetică stresul si alimentatia, trebuie sa eviti alimentele grase si sa nu speli zilnic părul, de asemenea trebuie evitată uscarea părului cu aer fierbinte, cand te usuci cu uscatorul de păr nu il da pe ultima treapta, foloseste l pe prima treapta unde aerul este calduț si nu atacă părul, iar nu in ultimul rind, spala te pe cap cu șampon de urzică care previne îngrasarea parului si sebumul in exces, ca sebumul este cauza pentru care se îngrasă firul de par, ce varsta ai?

12 răspunsuri:
| KR0N5TADT a răspuns:

Cauza este lipsa unei vizite la dermatolog.

Bula
| Bula a răspuns:

Spala-te pe par mai des (la 2-3 zile) cu sapun simplu (de casa sau de rufe), dupa care clateste foarte bine parul!

Bucura-te ca ai un par bogat!
Altii se plang de parul subtire, chelire.

| nujcatoatesuntluate a răspuns:

Du te la un dermatolog.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Off de ce nu ai zis ca esti fată? Ca ti am scris sa te tunzi scurt crezînd ca esti baiat, scuze

| Ariel21 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Nu e nicio problemahappy...

| MihaelaDart a răspuns:

Si eu mai patesc asa. Incearca un sampon tratament din farmacie. Le spui problema ta si iti vor da un sampon adecvat.
Apropo, renunta la balsam, de la acesta se ingrasa foarte des parul.

| Ariel21 explică (pentru MihaelaDart):

Multumesc de sfat:*

Multumescccc...16 ani...

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Eu ma spal cu Clear tot a doua zi. Am scapat si de matreata, si de grasime. Fiind fata este mai greu dar vorba lui CristiDinBucuresti: daca mai si scurtezi din el, poti!

| Ariel21 explică (pentru Salontanul):

Multumesccc

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Ariel21):

Multumesc pentru fundă

:*