Am eu o idee mai buna! Mergi la politie insotita de X si M.
Amenintarea e pedepsita de Codul Penal. E infractiune.
codul penal
Art. 193. Amenintarea
Fapta de a ameninta o persoana cu savârsirea unei infractiuni sau a unei fapte pagubitoare îndreptate împotriva ei, a sotului ori a unei rude apropiate, daca este de natura sa o alarmeze, se pedepseste cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amenda, fara ca pedeapsa aplicata sa poata depasi sanctiunea prevazuta de lege pentru infractiunea care a format obiectul amenintarii.
Actiunea penala se pune în miscare la plângerea prealabila a persoanei vatamate.
Împacarea partilor înlatura raspunderea penala.
Spui numele tipei respective si poate "nenea" politist ii da o lectie la voi la scoala.
Sau... pentru o rezolvare pe cale mai soft, scoate la imprimanta raspunsul meu si mergi frumusel cu foaia la usa parintilor fetei batause. Pariu ca se va mai gandi inainte de a ameninta pe cineva.
Hello!...hhm, grea situatie
si eu am trecut oarecum prin ea
asa ca nu te speria, nu esti singura! Daca esti prietena buna cu Y vorbeste cu ea, spune-i cat il placi, si roag-o ca acest lucru sa nu afecteze situatia. Daca nu, spune-i ca nu conteaza parerea ei, sa nu se bage in viata ta personala, si ca de fapt este o lasa si o fricoasa(spune-i intr-o faza mai greuta... dar care sa aiba inteles, sa priceapa mai greu, sa stea cu gura cascata si nici ea nu stie ce sa raspunda
) Dupaia combina-te cu X, n-ai nimic de pierdut, macar incearca sa vezi cum e, dar ar fi mai bine sa nu zice-ti si la altii(doar la cei in care aveti DEPLINA incredere) si la scoala sa pareti certati sau din astea ca lumea sa nu-si dea seama(arunca-ti-va priviri jucause
) de ce spun asta? pentru. ca sunt multi oameni care va vor raul, si o sa faca ceva ca sa va desparta
sper ca te-am ajutat
:X
Pai eu zic sa ii spui lu X ca trebuie sa faceti o conv in care sa va certati si sa ii spui ca nu vrei sa fii cu el pentru. ai intinde o capcana lu Y.Deci pe mess ii spui lu X ca daca nu ii trimiti lu Y o conv in care voi 2 nu va certati ea te va bate si poate afla si mama ta de bataie si tu nu vrei asta. Iar voi 2 pe la spate va cuplati. Da sa ai grija sa nu se afle prin scoala.Pentru ca daca scoala afla, afla si Y... mult succes
Hi! Ce pot sa zic? E cam complicat! Eu cred ca daca tu il iubesti cu adevarat pe acel baiat ar trebui sa risti pentru el, si sa o pui la locul ei pe acea fata iar baiatul ar trebui sa discute cu ea si sa ii explice ca intre ei nu mai e absolut nimic si deastea.Totul trebuie rezolvat cu calm si fara amenintari.
Williama întreabă: