In jur de 100 ron, daca vrei sa fie si bun. doar sa nu iei unul cu aer cald! am patit-o, am mai dat si 150 ron pe el. cauta pe youtube videoclipuri cu tipe care isi incretesc parul sa vezi ce si cum.
Am vazut intr-un supermarket ca cel mai ieftin este 18 lei. Dar gassesti si cu 20-50 lei daca vrei ceva mai bun.
Ondulatoarele nu trebuie sa fie chiar atat de scumpe. Pentru ce? Oricum o sa functioneze deoarece toate au metal iar metalul e conducator de caldura deci o sa se incalzeasca si o sa mearga sa faci bucle. Logic, nu?
Eu mi-am luat anul trecut unul din careffour pe care am dat 21 de lei si sunt foarte multumita de el
Ti-as sugera sa-ti cumperi o placa.
Cu placa poti sa faci si bucle, si poti sa-l si intinzi. Acum ramane la alegerea ta.
Depinde si de marca placii/ondulatorului.
Mai bine iti iei o placa/un ondulator buna/bun, decat sa-ti cumperi 10 rele :*
Al meu a costat numai 100 Lei si cele mai performante ajung la pretul de 200 Lei...
25-30 de lei? dar sa nu te astepti la calitate absoluta.mai bine pui inca 30 si iti iei unul bunicel.
Buna.eu sunt din targu mures si chiar azi am vazut un ondulator la 7 lei...nu stiu cat e de bun da presupun ca ori e la 200 lei ori la 7 lei pentru ca sunt la fel.parerea mea