| Balea_Alina_1996 a întrebat:

Cam cât costă un permanent creţ? Şi detalii despre permanent, dacă ştiţi.

Răspuns Câştigător
| deutSa a răspuns:

Daca ai bunica, pune`o sa-ti faca codite subtiri, impletite si "trase"...stie ea cum sa-ti faca daca ii spui asa, sau fa`ti singurica codite subtiri impletite, cand ai parul ud si o sa-ti stea in jur de 3-4 zile, in functie de cand te speli pe par happy
Sau puneti bigudiuri cand ai parul umed [ bigudiuri subtiri daca`l vrei cret ] si dormi o noapte cu ele in cap happy

Sau iti poti cumpara placa cu mai multe capete, printre care si niste placi care creponeaza parul, asa iti va sta in jur de 6-7 zile.happy

P.S: cu parul drept ii sta oricui bine :* si eu am parul usor ondulat si mi`l fac in mii de feluri cu ajutorul trusei de ingrijire de la Remington, m`a costat in jur de 200 ron dar are si ondulator si placa si placi pentru creponat si inca cateva accesorii, iar toate acestea au protectie si bineinteles butoane pentru a regla temperatura dorita :*

5 răspunsuri:
| deutSa a răspuns:

Un permanent cret, costa in jur de 60 Ron -100 Ron in functie de lungimea parului.
si-a facut o prietena o singura data, dar a jurat ca de atunci nu`si mai face. Pentru permanent se foloseste o substanta care pe langa faptul ca este foarte toxica, are un miros oribil si acel miros ramane chiar daca te speli la par...
De vazut frumos se vede, dar nu se merita nici banii, nici chinul care`l tragi ca sa scoti mirosul acela groaznic din par [ miroase ca acel spray pentru gandaci ]

| Balea_Alina_1996 explică (pentru deutSa):

Aam înţeles. Îmi eşti de ajutor, mi-a spus şi mama da' nu ştiu ce să-mif ac la păr vreau să fie mai voluminos mai creţ pentru că eu am părul uşor ondulat şi m-am plictisit un timp l-am îndreptat şi parcă nu-mi stătea bine şi m-am plictisit de acea formă. Dacă ştii cum să-mi fac părul mai creţ da' să şi reziste nu doar o zi. mi-ai fi de folos. Oricum mersii mult :*

| yellowalien a răspuns:

Te costa sanatatea parului tau. Mai bine apeleaza la bigudiuri.

| Balea_Alina_1996 explică (pentru deutSa):

Mersi mult:* am vorbit cu mama să-mi cumpere bigudiuri subţiri pentru părul creţ, mersii mult :*:*

| deutSa a răspuns (pentru Balea_Alina_1996):

Cu placere:*