Nu inteleg de ce va luati de cei calora le place JB? Mie personal nu-mi place, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ma andresez cu injuraturi celor care le place!
Si app de intrebarea ta: Nu cred ca va veni in tara, dar informeaza-te de pe net. Poate va avea un turneu si ne va vizita
Justin Bieber nu va veni inRomania deoarece noi nu vrem un ratat asa de mare ca el!
Romania a avut "O SANSA" de a-l aduce pe jb! el afacut un site unde erau toate tarile dr Romania a fost pe locul 25! acum din noile proiecte am auzit ca va veni (organizatorii nu sunt foarte siguri) in 2012 poate
Niciodata deoarece stie ca daca vine syo ia fff.raaaauuuu.Deci daca biberon citeste asta ii dau un sfat:NU CALCA NCIODATA PE AICI!
Habar n-am cand ai postat asta dar a venit acum un an jumate cam asa asrata pe toate stirile la un concert in Bucuresti si a donta nij ce bai pe orfani deci nu mai va veni prea curand
Pe 32 decembrie 2099, de Pastele Cailor, Biberon va veni in Romania. In rest, manelistu' ala NU ar trebui sa calce p'aci!
Alex2126 întreabă: