Care a fost cea mai proasta perioada in care ai avut probleme cu tenul?

Care a fost cea mai proasta perioada in care ai avut probleme cu tenul?

Legile lui Murphy si viata reala atesta faptul ca inainte de fiecare eveniment important din viata noastra trebuie sa existe cel putin un detaliu care sa ne strice cu mult talent socotelile. Alarme care nu suna la timp, chei de negasit cand e nevoie mare de ele, bauturi varsate care strica tinute si cate si mai cate. Dar exista ceva care poate sa zgaltaie serios increderea in sine, mai ales atunci cand stii ca ar trebui sa te prezinti cat mai bine: cosurile si punctele negre. Umflaturi, inroseala si durere care stiu sa apara in special cand te astepti mai putin. 

Daca voi ne povestiti ce planuri v-au stricat problemele cu tenul, noi vom incerca totusi sa va scoatem cu fata curata si sa va oferim prin tragere la sorti 3 seturi de produse Gerovital Plant Stop Acnee. 

Fiecare pachet contine:1 baton corector purificator, 1 gel spumant antimicrobiant si crema sebo reglatoare purificatoare. 

Va asteptam povestile pana pe 14 octombrie si apoi le venim de hac cosurilor :)

Farmec.ro

59 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Prin clasa a 11-a, țin minte, a fost fun (acum râd, atunci nu prea).

Trebuia să merg la un eveniment important, de la care nu puteam lipsi. Și aveam o rochie superbă, niște pantofiori eleganți de lac, o poșetă splendidă, bună de pus în vitrină, o pereche de cerceluși de îți venea să-i mănânci de frumoși și perfecți ce erau... aveam tot! Mai puțin o față pe care să o asortez la toate astea.

A fost o adevărată tragedie...și s-a terminat cu multe lacrimi.

Dar mă bucur pentru adolescenții de acum, care cu atâtea tratamente de calitate, nici nu prea întâmpină astfel de probleme. Sunt cu adevărat norocoși.

| Ea12345 a răspuns:

In primul rand, ziua buna tuturor!

Sunt mandra posesoare a unor cosuri care apar si dispar intr-o anumita perioada a lunii. Ca si adolescenta, recunosc ca am avut o gramada de probleme din categoria aceasta, insa cele mai groaznice momente raman urmatoarele:
-primul: eram clasa a 8-a, ziua banchetului. Dupa alegerea rochitei, a antofilor, a posetei si tot arsenalul, seara, cand sa ma imbrac, am observat un cos absolut urias e spate. Imi apar rar pe acolo si s-a nimerit tocmai atunci. Era oribil, ca un adevarat vulcan Krakatau pe spatele meu, iar rochita avea niste bretelute asa fine. Am incercat sa-l acopar cu pudra, fond de ten si nimic. Pana la urma, am optat pentru o esarfa lata vaporoasa, in ton cu rochita, pe care recunosc ca am urat-o din tot sufletul.
-al doilea: prima zi de scoala din clasa a 11-a, cand dimineata m-am trezit cu un cos care se pregatea sa,, rasara" pe nasuc.L-am acoperit cu tone de pudra si am reusit sal maschez cat de cat. Ce-i drept, aratam de parca incercasem sa pescuiesc cu nasul din pudriera, dar cui ii mai pasa.
Cosurile si punctele negre mi-au stricat si inca imi strica o gramada de momente importante. Dar asta este, viata merge inainte si sunt convinsa ca peste vreo 30 de ani as prefera cosurile din tinerete decat ridurile!

O zi buna tuturor si o fata cat mai curata si stralucitoare! >big grin

| Pixel2009 a răspuns:

Inca sunt in perioada aceea...

| Bubble13 a răspuns:

Am citit pe aici o groaza de experiente neplacute in privinta cosurilor.Tin sa spun ca nu ma aflu printre adolecentele care au probleme cu tenul.Ma bucur de o fata curata si fara cosurihappy.E normal sa imi mai apara cate un cos din cand in cand, dar asta se intampla destul de rar.

| Confucius a răspuns:

In vara aceasta mi-au aparut cele mai multe si cele mai dureroase cosuri chiar cand vroiam sa impresionez o fata speciala pentru mine.Dar ma rog asa e viata cu bune si rele, nu regret ceva bun se va intampla oricum candva.

| LighteD a răspuns:

Pai cred ca tot timpul imi apar cosuri inainte de ceva evenimente importante sau din lipsa somnului. De exemplu inaintea bacului tin minte ca mi-au aparut o gramada si ce nervoasa eram!
Nu stiu inca caut o solutie care sa ma scape definitiv de ele.

| Diavolulestefemeie a răspuns:

Buna,
Pai trebuia sa ma vad cu cineva si mi-au aparut niste cosuri mari pe fata...si aratam oribil cu ele..si a tr sa o anulez.
S-au cand vreau sa ies undeva in oras, club...alea alea....fix atunci se gasesc sa apara si at tr sa gasesc o solutie ca sa nu se mai vada asa rau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuia sa ma intalnesc cu o persoana pentru adoptia unei pisici.
Cum imaginea spune destul de multe monstruletul meu ( care era mult mai mare decat unghiuta mica ) mi-a cam rapit din increderea in sine.
Si cum o nenorocire nu vine singura, fix in acea perioada nu aveam produse pentru acnee asa ca am folosit minunata solutie- pasta de dinti. In doar 2-3 zile cosu murise, dar se formase o minunata coaja si aveam o portiune extrem de uscata. Alte zile de cosmar, ce mai!

| TPU.ro a răspuns (pentru anonim_4396):

Salutare! Tu esti una dintre castigatoarele acestui concurs, dar inca nu am primit datele tale de contact pentru expedierea premiului. Ai primit mai multe detalii pe e-mail (verifica inclusiv folderul de spam).

Alexandra - TPU

| anonim_4396 a răspuns (pentru TPU.ro):

Multumesc pentru atentionare happy, am trimis datele prin e-mail.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna seara!
Acneea distruge asa de usor o viata...
Cea mai proasta perioada, in care am avut probleme cu tenul,a fost acum un an de zile, trebuia sa ma pregatesc pentru o nunta, iar fata mea era plina de cosuri rosiatice peste tot, mai rau erau foarte vizibile,am incercat tot felul de geluri de curatare, creme, dar in zadar.M-am saturat! Efectiv,am ajuns sa nu mai cred in nicio "crema minune", dar SPERANTA moare ultima intotdeauna!
Si asa a trebuit sa suport acele cosuri, am vazut multe tinere care aratau asa de bine, aveau o fata ca un trandafir, mie imi venea sa intru in pamant de rusine, pentru ca nu am putut sa le maschez cu nimic, nu m-a ajutat absolut nimic.
Am fost foarte dezamagita, am plecat de la nunta asa cum am venit:Extrem de suparata! Nu voiam sa ma priveasca nimeni, nici macar prietenii, nimeni, absolut nimeni.
Inca am probleme cu tenul, cand mi-e lumea mai draga, atunci imi apar o "avalansa" de cosuri peste tot.
Asta e viata, trebuie sa suportam multe suferinte pe acest pamant, candva se va gasi solutia potrivita, mai precis SALVAREA pentru fiecare dintre problemele noastre, pentru fiecare dintre noi.
La revedere!

| TPU.ro a răspuns:

Felicitari pentru @Innocenta; @FlorinaMadalina
si @sayurik. Voi sunteti castigatoarele acestui concurs. Aveti mai multe detalii legate de intrarea in posesia premiului pe e-mail.

Alexandra - TPU

| anonim_4396 a răspuns (pentru TPU.ro):

Nu este corect, raspunsul meu unde este? crying((((

| FlorinaMadalina a răspuns (pentru TPU.ro):

Multumesc frumos pentru premiu!

| ILied a răspuns:

La mine s-a intamplat cu o zi inainte de Paste, mai jos de buza inferioara a aparut o bulina mare si mov. Bine ca a venit vara-mea si mi-a dat cu nu stiu ce chestie pufoasa (sunt barbat cool)

| florinmarius20 a răspuns:

Poate ca veti spune ca sunt un pic nebun si delirez dar am avut probleme cu tenul cand ma temeam sa nu fac cosuri, tocmai atunci faceam.Cand eram disperat sa am fata ok, atunci aveam probleme.happy
Eu cred in fortele raului si ma tem ca sunt atotputernice iar binele se supune, logic.

| NotToday a răspuns:

Probleme cu tenul? Am de vreo 4-5 ani... Recent s-au ameliorat datorita unui regim alimentar destul de strict. Acum, problemele apar din cauza produselor ineficiente pe care le folosesc. Unele usuca prea tare tenul, altele irita pielea, altele imi provoaca glandele seboreice care actioneaza ca un ulei "plantat" pe tenul meu. Evident, probleme cu tenul ma impiedica sa ma simt in largul meu, sa particip la unele activitati din care imi doresc sa fac parte, imi scade in primul rand increderea de sine...

| Klews a răspuns:

Probleme cu tenul? Eu? Noo, aproape niciodata.
Decat o data cand eram in a 4-a, aveam tenul super-uleios. Nu m-a afectat cu nimic altceva, dar arata oribil.
Acum tenul meu este normal. Il ador! Dupa spalare e asa de catifelat si curat! Si dureaza foarte mult! Ma bucur ca problemele s-au remediat

| anadark84 a răspuns:

Cea mai proasta perioada in care am avut probleme cu tenul a fost adolescenta.

| amuzanta a răspuns:

Pai nu stiu cum sa va zic....Vine balul bobocilor si m-am trezit in diminata asta cu niste cosuri pe fata...as vrea sa scap de ele, am atatea creme dar degeaba nu folosesc la nimic trebuie sa scap de ele neaparat trebuie sa castig va rog deoarece ma voi face de ras AJUTATI-MA!

| gabyS98 a răspuns:

Salut!
cea mai proasta perioada in care am avut probleme cu tenul a fost intr-o vara!

| R1e2b3e4c5a6 a răspuns:

Nu am avut si sper sa nu am vreodata happy

| ACAB1312 a răspuns:

Cred ca glumiti, ieri m-am impacat cu prietena mea dupa o perioada de vreo 3 luni si ghici ce mi s-a intamplat aseara?
Febra, Dureri in gat si dupa ce ma uit mai atent aveam POJAR!
Cum sa apara asa dintr-o data sad
Iar acum 2 saptamanii trebuie sa stau in casa

| Crash94 a răspuns:

Cea mai proasta perioadă în care am avut probleme cu tenul a fost în vara de acum 2 ani, când, din cauza căldurii (cred), mi s-a uscat tot tenul, pur şi simplu îmi decojeam pielea de pe faţă.şi ustura groaznic.

| TheoP a răspuns:

In timpul scolii si cand zic in timpul scolii nu este tot anul ci doar acele cateva ore de stat la scoala sau cand ies afara

| bobi595 a răspuns:

Cea mai naspa perioada a fost cand am avut cosurisad daca stiti ce rau este sa ai cosuri incepant de la 12 ani pana la 16 thoamne nas mai vrea sa trec prin asa cevalaughing

| sayurik a răspuns:

Cea mai proasta perioada in care am avut probleme cu tenul a fost de cand a inceput pubertatea si pana acum, adica de vreo 8 ani.Insa dupa 6 luni in care nu mi-a venit ciclul menstrual...mi-a aparut o acnee papulo-pustuloasa cu care ma lupt si acum.Deci cred ca pot sa spun: in momentul de fata ma confrunt cu cea mai proasta perioada.Niciodata fata mea nu a aratat mai groaznic decat acum.Folosesc vreo 6 produse pentru acnee dar nu dau niciun rezultat, parca e chiar mai rau decat inainte. Oricum cauza acneei este de natura hormonala si "lucrez" si pe partea aia de ceva vreme.Acneea mereu a fost o problema pentru mine si a contribuit mult la distrugerea respectului de sine si a increderii.

| Nynwtza a răspuns:

Pai nu am avut probleme cu tenul

| Kryswx a răspuns:

Am si eu acel baton si este foarte folositor nu sti cand iti apare cate ceva pe fata si ai nevoie intodeauna de el si acel gel este bun ar trebui ca toti adolescenti sa aiba asa ceva in casa

| paulapaulapaulapaulapaulapaulapaula a răspuns:

Acum am cosuri si nu stiu ce sa fac sa imi dispara ..am 13 ani si am de vreo 3 ani cosuri si mi se fac tot mai multe ..este normall, sunt oribile.

| Andra_Alecsa_1963 a răspuns:

Peii cred ca acummm.am 13-14.e cea mai grea perioada

| SaraM a răspuns:

Vara e cel mai nefavorabil anotimp pentru mine, cand e canicula mare transpira fata si imi apar cosuri. Uneori se usuca daca stau la soare, dar reapar vrand-nevrand. Si bineinteles, inainte sa-mi vina ciclul cu aproximativ o zi doua, imi apar cosuri.

| mmonika1304 a răspuns:

In liceuhappy

| Sendy03 a răspuns:

Ceva mai urat ca acneea pe fata nu cred ca este; si am avut o neplacuta experienta cu"ajutorul"cosurilor:am ratat un interviu pentru un loc de munca.

Întrebări similare