Legile lui Murphy si viata reala atesta faptul ca inainte de fiecare eveniment important din viata noastra trebuie sa existe cel putin un detaliu care sa ne strice cu mult talent socotelile. Alarme care nu suna la timp, chei de negasit cand e nevoie mare de ele, bauturi varsate care strica tinute si cate si mai cate. Dar exista ceva care poate sa zgaltaie serios increderea in sine, mai ales atunci cand stii ca ar trebui sa te prezinti cat mai bine: cosurile si punctele negre. Umflaturi, inroseala si durere care stiu sa apara in special cand te astepti mai putin.
Daca voi ne povestiti ce planuri v-au stricat problemele cu tenul, noi vom incerca totusi sa va scoatem cu fata curata si sa va oferim prin tragere la sorti 3 seturi de produse Gerovital Plant Stop Acnee.
Fiecare pachet contine:1 baton corector purificator, 1 gel spumant antimicrobiant si crema sebo reglatoare purificatoare.
Va asteptam povestile pana pe 14 octombrie si apoi le venim de hac cosurilor :)
Pe la 19 ani am facut o alergie puternica care a persistat pana am nascut fetita, faceam pete rosi si dupa cateva zile se uscau, dar cu ajutorul lui d-eu de cand am nascut fetita nu am mai avut probleme
Problema cu tenul o am inca de la inceputul pubertatii...acum e ceva mai bine, dar acum 2 ani am avut fata plina de cosuri.
Clar cea mai nasoala zi a fost cand a trebuit sa-mi fac buletinul la 14 ani si cosurile de pe fata mea o luasera razna! A fost oribil.
Cea mai proasta perioada in care am avut probleme cu tenul a fost adolescenta!
Perioada in care am probleme cu tenul este inainte de menstruatie cu circa 1 saptamana.
A fost chiar inainte de ziua mea mi-au aparut cateva cosulete si eu le-am stors si s-au facut si mai urate, trebuia atunci sa le las asa pentru ca au fost si mai vizibile si rosii dupa ce am umblat la ele, imi doresc sa incerc aceste produse
Anul trecut a izbucnit cam pe vremea asta. Faceam un stagiu de practica in strainatate care presupunea multe calatorii si intalniri si va puteti cat de tare ma afecta emotional, mai ales ca nimic din ce am incercat nu a functionat (detox, creme si lotiuni scumpe, leacuri naturiste, firme consacrate). Pana la urma cumva am reusit sa o tin sub control, dar cum nu sunt putin atenta, cum revine. Of!
Cea mai urata perioada a fost clar cea a adolescentei.Mai exact in timpul liceului, apareau monstruletii si doar in momentele cheie:zile importante, petreceri, iesiri in oras!
Cea mai proasta perioada a tenului meu a fost prin clasa a 12. Stresul cauzat de examenul de bacalaureat, mersul la meditatii, temele foarte grele, simulariile pentru examen, alimentatia dezechilibrata, mai mult bazata pe carbohidrati rafinati(dulciuri, sucuri, snack-suri etc) si unele cosmetice alese in graba, fara a analiza indelung de ce avea nevoie tenul meu, toate acestea au dus la o eruptie urata, de care am scapat foarte, foarte greu. Facusem greseala la un moment dat sa stau la plaja, era un cosmar, dar, cu timpul, curatandu-mi zilnic tenul si asteptand(pentru ca ai nevoie de rabdare cand experimentezi astfel de episoade proaste), am reusit sa scap de cosuri, chiar si de cicatrice. De atunci aleg cu atentie produsele de ingrijirea tenului. Eu am facut atunci o greseala si ma putea costa si mai mult, puteam sa ma lupt ani si ani de zile, asa m-am luptat doar un an, dar altii nu reusesc sa scape dupa lungi perioade de acnee, de aceea trebuie acordata multa, multa atentie ingrijirii tenului.
Cea mai proasta perioada a tenului meu a fost in ultimul an de liceu. Simteam pe zi ce trece stresul marelui examen ce se anunta, zilnic fugeam la meditatii, invatam, nu prea mai aveam timp de mine, de tenul meu, asa se face ca m-am trezit cu o eruptie care m-a costat un an de asteptare, timp in care mi-as fi dorit sa nu fi comis greseli asa de mari, as fi dat orice sa fi scapat mai repede de acnee, dar pielea se reface in timpul ei. Asa ca, usor-usor, a trebuit sa imi fac mai mult timp pentru mine, sa schimb alimentatia, sa imi aleg cu grija produsele cosmetice pentru ingrijirea tenului si, bineinteles, sa nu ma mai stresez din nimic. In timp acneea a trecut, a durat ceva, dar mai apoi tenul era perfect curat si nu as mai face niciodata vreo greseala care sa ma coste asa de mult.
Intr-o vara in timpul liceului, cand din cauza caldurii imi aparusera tot felul de brobonele rosii pe frunte.
Am probleme cu tenul mai ales in sezonul cald.Lucrez la bucatarie, temperatura este foarte ridicata si din cauza transpiratiei tenul mi se irita intr-un mod neplacut, in unele zone, mai ales barbie si pometi seamana cu acneea.Aspectul tenului imi creaza o stare de discomfort.
Acum se intampla asta, pana acum am avut un ten normal, acum a inceput sa se usuce
Cea mai proasta perioada a fost cea a adolescentei, iar mai tarziu la diferite evenimente, cand vroiam sa arat perfect tocmai atunci aparea cate un cos urat pe fata mea care ma facea sa nu fiu in largul meu.
Imi apar si mie niste cosuri cateodata si trec doar dupa o saptamana poate si 2, dupa care imi raman si pete, cu greuuuu.Nu mai stiu ce sa mai folosesc, sincera sa fiu inca nu am probat gerovital, dar poate il voi castiga cu acesta ocazie, cand mi-a stricat planurile?!, of, in ziua nuntiii
Cosurile mi-au ruinat pur si simplu banchetul din clasa a VIII-a ..Era o zi calduroasa de vara si orice as fi facut, fondul de ten si corectorul nu faceau fata ! It was annoying!
Problemele cu tenul am si in prezent chiar daca nu mai sunt in perioada pubertatii, iar acneea mi-a stricat multe momente, nu doar unul, insa cel mai recent - nunta verisorului meu de acum 1 saptamana... Desi de la anticonceptionale (medicul ginecolog mi-a zis ca e problema de ginecologie si nu de dermato, desi nu sunt prea sigura) am mai putine cosuri, isi fac de cap tocmai cand nu e cazul, in general mi se umple fata de cosuri cu o saptamana inainte de un eveniment important si ma mai tine asa si 2 saptamani dupa, si chiar nu se pot ascunde.
Insa, episodul marcant a avut loc in urma cu 4 ani, in perioada sarbatorilor de iarna cand mi-am ars tenul incercand remedii babesti si, in loc sa ma bucur de sarbatori am fost frustrata si am consumat mierea de albine ca sa-mi vindec pielea...
In timpul sarcinii si imediat dupa nastere am avut mari probleme cu tenul si cred ca au fost cele mai stresante luni din viata mea din cauza asta, pentru ca nu reuseam sa maschez cu nimic petele si cosurile de pe fata... dar a meritat din plin sacrificiul!
Am tot timpul probleme cu tenul. Nici acum nu am scapat de tot. In liceu ma indragostisem si eu de un tip. Pluteam pe un norisor. M-a abordat, ne-am dat intalnire. Totul era minunat! Dar, tocmai atunci mi-a aparut un ditamai cos pe nas. De ce a trebuit sa apara tocmai atunci? Si de ce pe nas?
Cea mai proasta perioada pentru mine a fost atunci cand a trebuit sa ma intalnesc cu prietenul meu (prima intalnire dupa 4 luni de asteptare) iar in ziua intalnirii cosurile mele aratau oribil ma simteam stanjenita cu toate ca imi pusesem foarte mult fond de ten acele umflaturi tot se observau..in fine cu toate acestea am incercat anumite produse dar tot nu am scapat de cosuri)))..asa ca in fiecare zi ma simt stanjenita
Acneea mi-a distrus complet planurile atunci cand m-am mutat in alt oras si nu a fost ceva trecator ci a durat cateva luni bune. Din cauza ei de multe ori imi era rusine sa ies chiar si pana la magazin deoarece mi se parea ca toti se uita la mine asadar multe dintre iesirile cu prietenii erau amanate sau anulate.
Nu prea am avut probleme mari cu tenul in,, tinerete", dar acum am ceva probleme, din cauza unui un sterilet cu hormoni.Asa ca m-ar ajuta foarte mult aceste produse mai ales ca nu prea stiu cum se curata tenul in acest caz.
Georgian1992 întreabă: