Buna.
Eu am folosit.
Nu prea stiu cum sa-ti explic. Pui din el pur si simplu pe o compresa sau altceva si il aplici la radacina parului si in lungime. Stai cu el in par vreo 2-3 ore si apoi te speli pe cap normal.
Este foarte bun si efectele sunt rapide. La mine s-a vazut cam dupa cateva luni, dar asta depinde de persoana.
Multa bafta!
Bună.
Regenerează și hrănește firul de păr.
Cu toate astea vârfurile trebuie tăiate cel puțin la 2-3 luni pentru un păr extrem de sănătos.
Pa, pa.
Nirvanna, pentru un par sanatos, combini ulei de ricin cu ulei de masline, masezi cu amestecul pielea capului, acoperi capul cu un prosop pentru o ora. Apoi pui samponul pe par si speli parul cu apa calda din abundenta. Vei vedea efectelwe in cateva saptamani.
O alta masca pentru este cea pe baza de ulei de masline si galbenus de ou (face minuni pentru par). Dupa un scurt si riguros masaj cu uleiul de masline (cca 2-3 linguri), aplica galbenusul de ou, batut in prealabil, pe firele de par, de la radacini spre varfuri.
Am incercat
creste parul de la el
il aplici pe par uscat dupa ce te`ai spalat...
si il poti folosi si al crestere genelor si a sprancenelor functioneaza perfect
bafta:*
funda pls?:*
Buna cine te-a prostit uleiul de ricin e facut pentru crestrea si hranirea genelor si functioneaza daca vre incearca-l dar in niciun caz pentru par
Mădăă14 întreabă: