| BM25 a întrebat:

Care corector de la AVON este mai bun,,Clearskin" sau,, Color Trend" pentru tenul gras?

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Branduri*
Nu pot sa-ti recomand asa fara sa zici ce produs iti trebuie si ce suma poti aloca in ce cumperi.

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Niciunul, nu va mai luati produse de skincare sau machiaj de la Avon!

| Bondarel99 a răspuns:

Fereste-te de Color Trend.

| BM25 explică (pentru Adry05):

Mi-a venit comanda acum o luna, si am de la Color Trend, are acoperire medie, si nu face cosuri este perfect pentru tenul gras, doar am vrut sa va vad parerea, comand de mai mult timp, produse de la AVON si chiar sunt bune. Nu m-am luat niciodata de parerea altuia, mi-am urmat inima. Plus trebuia sa spuneti care este mai bun nu sa nu cumpar de la AVON produse!

| Adry05 a răspuns (pentru BM25):

La 12 ani cred si eu ca ai impresia ca-s bune produsele lor dar macar lasa fitele astea de printesa afectata si asculta de niste oameni care au niste ani fata de tine si o experienta in produse. Cred ca folosesc de suficient timp produse de ingrijire si machiaj ca sa-mi permit sa zic ce e bun si nu e. Daca ai chef sa ai un ten naspa la 30 de ani, continua si foloseste-le produsele alea `bune`. Ce ai impresia? ca rezultatele se vad in cateva luni, un an? Nu, peste cativa ani.
Sunt persoane care au facut diverse iritatii pe piele si de la Nivea care e un brand net inferior fata de Avon.

Si daca sunt prinț sa, ce brenduri imi recomanzi?

Si de la ce firme ei produse, ma rog?

Eu nu folosesc produse toata ziua, in fiecare zi, gen. Le folosesc la o ocazie! Nu sunt genul ala care isi incarca fata in fiecare zi cu machiaj!