Este moda, si probabil se si bronzeaza mai ok. Asa cum se purteau slipul ala de era ridicat pana la piept acum vreo 30 ani asa se poarta acum bikinii astia, si cine stie ce o sa se poarte peste alti 30 ani.
Fete vesele si-arata fesele.
Unele isi arata bucile si pentru ca asta e singurul lor atu si prin asta agata fraieru' care sa le intretina mai tarziu.
Corect.Fiecare își "afișează" valoarea. Unii/unele o au la vedere, alții/altele sunt cu adevărat o "comoară" și trebuie să ai răbdare, bun simț și înțelepciune să poți intra în posesia ei.
Vor si ele sa se fufu si sa agate masculi care sa le intretina.Se etaleaza asa fiindca atata le duce capul ala prost pe unele.
Faza cu atatea funduri goale este ca le place sa si le arate si sa profite de asta...dar apoi tot ele se plang in accese furibunde de feminism, ca sunt privite ca obiecte sexuale si ca "barbatii e porci" (dezacordul e intentionat) si nu le respecta. Ceva gen: "Uite ce fund misto am, dar sa nu cumva sa indraznesti sa te uiti la fundul meu, porcule!"
Asa e moda. Nu mai e ca pe vremuri cand femeia isi arata formele numai barbatului ei. Acum trebuie sa vada toata lumea tot. De preferat cat mai mult. Eu zic ca era mai frumos inainte cand lumea se imbraca mai decent.
Astept raspunsuri si de la doamne si domnisoare, ca pana la urma ele stiu mai bine de ce aleg sa poarte ce poarta.
Luni intregi de aerobic, Pilates, tae-bo si Zumba, masaj anticelulitic si impachetati in lacrimi de delifin, uneori chiar operatii Brazilian butt lift si implanturi fesiere... Dupa atatia bani si atata munca macar sa il vada toata lumea...
Care e faza? Pai e una din chestiile cele mai evidente care tin de Marea Emancipare a Femeii la nivel mondial, dar mai ales in societatea romaneasca (pentru ca vedem tot mai multe politiste, tot mai multe femei-politician, tot mai multe femei in functii de conducere, ba chiar si tiriste)!
Buci goale la vedere inseamna emancipare cu tupeu pe de-o parte, dar si intentia de a le face in ciuda labagiilor/celibatarilor pe de alta parte.
Clar vor sa agate barbati cu bani!
Eu la plaja si piscina stau cu rochie f lunga inchisa bine la gat ca asa facem noi femeile serioase!
Otherwise lumea poarta ce vrea ql ei macar asa vedeti si voi o muiere si veniti sa comentati acilea ca de ce i se vede buca lu una pe PLAJA
Problema e la capul vostru ca vedeti niste piele de pe fund extraordinar de sexuala. Poarta tu costum de ski pe PLAJA.
Din cate zici tu la plaja stai cu asa ceva : https://www.cugetliber.ro/imagini/mari/costum2-1586792916.jpg
:)))
Ai perfecta dreptate, problema e "la capul nostru", pentru ca vedem "niste piele de pe fund extraordinar de sexuala". Nu stiu ce-i in capul nostru, ar trebui sa stim ca fix pe acolo face si ea caca. Mi-a spus cineva odata, ca daca-i bagi unei femei, oricat de frumoasa ar fi ea, un deget in fund si-l duci la nas, tot a rahat miroase...dar n-am vrut sa cred. Deci chiar m-ai iluminat, m-ai trezit la realitate, de acum incolo nu mi se va mai parea sexy fundul unei femei.
Poate preferi asta:
https://www.google.com/......ps?/search
exista si pentru barbati :D
Și eu merg la mare de ani de zile și mi se pare ca ai exagerat cu "majoritatea covârșitoare a femeilor". Nu toate își arata fundul
LoredanaBa întreabă: