| jj7700 a întrebat:

Care e faza cu slipii (bikini - pentru femei) care nu mai acopera fundul?

Mergand la mare recent si frunzarind si retelele sociale, am observat ca majoritatea covarsitoare a femeilor poarta costume de baie care lasa fundul complet sau aproape complet descoperit - ori tanga cu ata clasici, ori versiunea mai moderna cu putin material in forma de triunghi care dupa intra in fund si dupa fesele tot la vedere sunt - cred ca astora le zice brazilieni, dar in fond tot un fel de tanga sunt.

Care e faza cu atatea funduri goale? In special pentru doamne si domnisoare, e mai comod un slip croit asa, duce la bronz mai bun sau pur si simplu asa e moda?

Nu ma plang, dar mi se pare un pic surprinzator ca parca acum toata lumea numai asa ceva poarta, de la adolescente la femei de 40+ ani.

Răspuns Câştigător
| Miuletz a răspuns:

Este moda, si probabil se si bronzeaza mai ok. Asa cum se purteau slipul ala de era ridicat pana la piept acum vreo 30 ani asa se poarta acum bikinii astia, si cine stie ce o sa se poarte peste alti 30 ani.

32 răspunsuri:
| Danna28 a răspuns:

Mama are 47 de ani și poarta semitanga, dar tot un fel de tanga sunt si este o femeie decentă.

| Mateanul a răspuns (pentru Miuletz):

"Daca o sa se mai poarte."