Depinde de mai multe aspecte, insa totusi cred, ca inaltimea perfecta pentru o fata este intre 1, 70 si 1, 75 m.
Eu personal am in jur de 1, 73, dar recunosc, mi-ar placea sa am in jur de 1, 77.
Eu zic ca undeva la 1, 70. Dar acum depinde si de partenerul care te insoteste .
Intre 1. 65 si 1. 75.
Bine, daca ne referim la o persoana normala, 1. 65 si 1. 75. Daca te referi la un model, 1. 70-1. 80.
Gisel Bunchen are 1. 82 si cel mai cunoscut model din lume, avand in vedere ca isi pune si tocuri de 12 cm, are vreo 2 m.
In opinia mea o inaltime perfecta e de 1, 70 la fete. Nu imi plac fetele foarte inalte.
Intre 1. 60 si 1. 70. Dar nu conteaza inaltimea. Fata trebuie sa fie frumoasa si cu forme, si mai bine mai mica si cu forme decat inalta si slabaaa.
Dupa parerea mea, ar trebui sa aiba intre1, 65 si 1, 80.eu am in jur de 1, 66, insa sper sa mai cresc. u cat ai?
Salutare.
Nu stiu care este inaltimea perfecta, insa eu am 1, 61, si sunt foarte multumita, este inaltimea cea mai perfecta pentru mine.Adica,aceasta inaltime despre care vorbesti tu trebuie sa fie si in armonie cu greutatea corpului, daca intelegi ce vreau sa zicQ.
Bye.
Eu unul o pun în raport cu aia a bărbatului. Având 2 metri prefer o fată care are măcar 1. 75 dar nici cele foarte înalte nu mă atrag, la 1. 80 aşa poate să se oprească. Deci media mea ideală pentru o femeie e reprezentată de ăştia 5 cm. Dacă fac abstracţie de la preferinţele mele şi judec mai obiectiv aş zice că înălţimea ideală e peste 1. 65; poate o fi de la înălţime dar tare ciudaţi mi se par oamenii sub înălţimea aia.
Daca vrei sa fi model. 1, 75. daca vrei sa fi o fata normala. destul de draguta. 1. 65 ar fi perfect.
)) Si daca ai 1, 73 dar nu vrei sa fii model inseamna ca esti anormala? (cazul meu)
Eu la 12 ani aveam aceeasi inaltime ca tine, insa nu pot sa-mi imaginez pe cineva la 16 ani cu inaltimea de 1, 58. In scoala, prin clasa a 8a, cand copii aveau vreo 14 ani, cam toti aaveau peste 1, 65. unii aveau chiar si 1, 75. ma uitam de jos la ei. Deci eu cred ca faza aia cu 1, 58 la 16 ani a scris-o vreo complexata ca e prea pitica. Oricum eu am 1, 70 la 17 ani si sunt foarte multumita.
Eu zic intre 1.67 si 1.78 eu am 15 ani si am 1.71 si sunt foarte multumita. tu cat ai?
1 70- 1 78
pentru ca nimeni nu se poate plange ca e prea inalta sau e prea scunda
Nu exista o inaltime perfecta.
majoritatea se invart prin jurul inaltimii de 1. 6-1. 7
Ciuss:X
Decebal întreabă:
anonim_4396 întreabă: