O perioada lunga de timp mi-a placut unul ''Buddy'' de la pull&bear pentru barbati.
De femei imi place My Burberry.
Fiind ultimul din toata gama de parfumuri pe care le-am avut, de ani buni acestuia i-am jurat fidelitate eterna. Bleu de Channel e la ani lumina distanta fata de oricare alt parfum. Probați ca sa credeți.
O sa merg maine sephora sa vad cum este, am auzit multe laude la adresa acestui parfum. sper sa ma incadrez la pret
Paco Rabanne 1 Million din oct 2018 nu ma satur de el. In 2017 muream dupa La Rive Password, dar mi-a trecut repede.
Sigur. Spre exemplu Joop! - care costa 150 lei tine si 12 ore. Intr-adevar mirosul este alta treaba, nu as purta Joop! dar acum vorbim stric de performante si de pret. Pana si un Al Haramain, tot la un pret mic poate tine si peste 12 ore. A*Men de la Thierry Mugler (200 lei) iar tine peste 12 ore, nu scapi de el nici dupa ce te speli
Ca sa inteleg ca ai avut parfumul de mine recomandat, l-ai,, cronometrat" si a picat la examen.
Ei bine, eu nu am facut testele astea, dificil sa port aceleasi haine timp de 12 ore in continuu, probabil doar cand calatoresc, dar in viata de zi cu zi, nu-mi amintesc, si chiar la ocazii daca merg e cam aceeasi treaba.
Dar factorul,, durata" nu e fundamental pentru mine, l-am vazut la magazin, l-am mirosit, m-a fermecat si asta e, nici nu mi-am pus problema duratei cand platesti un parfum cu peste 100 de euroi. Logic totul se raporteaza la, pret, ai ceea ce platesti.
Si daca durata e maximul pentru tine, da pe haine cu putin ulei ranced si vezi ca ai sa mirosi o luna.);
Da, la mine Bleu de Chanel tine undeva la 3 - 4 ore pe piele si asta mi se pare foarte putin pentru un parfum de peste 100 euro... Mirosul este intr-adevar foarte placut dar mai exista si alte parfumuri bune la un pret mic, spre exemplu: Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme, Valentino Uomo etc.
Nu conteaza doar durata, normal ca mirosul e mai important dar o combinatie intre miros, performante si pret este si mai buna
,,undeva la 3-4 ore"
Ridicola afirmatia asta, cei care nu au avut parfumul asta s-ar putea sa-l evite daca te-ar crede.
Nici cel mai tembel parfum nu dureaza atat de putin, asta inca miroase in dulap dupa ce ai pus haina pe care ai parfumat-o pana la a doua imbracare, dar ca sa fim totusi onesti, durata lui e de in jur de 7-8 ore, ceea ce mi se pare rezonabil.
Afirmatia asta a ta imi aminteste un celebru proverb:,, vulpea care nu ajunge la struguri..."
Elisabeta1maria întreabă: