Încetează cu întrebările astea penibile.Ce te interesează pe tine mereu de ce i se zice lui x și y?
Nu e nicio problema. Cine comentează și nu are ce face, e treaba lor, trebuie ignorați și gata.
Nu este absolut nici o problemă ca o fată să fie slabă și cu sâni mici.
Singura problema este obsesia ta legată de aspectul tău și al altora.
Iar cu de-astea? Fata draga, nu fi trista, fiindca ai nisip in cap... completati spatiile goale folosind cuvinte potrivite! In alta ordine de idei, glume pe seama aspectului se fac de cam oricine. Depinde de tine cum le iei. Si mie daca imi zice unul ca sunt chior sau strimb ii dau dreptate. De ce sa imi bat capul? Cu ce ma afecteaza pe mine ce parere au altii despre mine? Sint manechin? Actor? Am nevoie de aprobarea altora pentru a avea o cota de piata mai buna? Exact, n-am. La fel si tu, ai niste probleme tu cu tine. Alea sunt cele mai grave. In rest, daca trec pe linga tine pe strada si ma holbez, ma pufneste risul, clatin din cap dezaprobator, te opresc si iti cer numarul de telefon, fac o gluma proasta privind cit de naspa esti, sau fluier... CE DIFERENTA E? Exact, in principiu nici una.
Mdah, unul dintre hobby-urile mele e luptatul cu morile de vint.
Pentru ca societatea are o in evoluție voluntara a creierului si este influențată de orice prost sau preferință personala pe care nu ar trebui sa ii privească, si au impresia ca au controlul de a stabili reguli in orice nu ii privește. Nu trebuie sa si bata nimeni capul de cum este perceput decat de el însuși. Dar totul este subiectiv deci avem dreptul la opinie, dar asta nu înseamnă ca trebuie sa le luam in considerare.
Cum ești pe interior mă interesează, peste tot gen, cum mă simt în sufletul tău, în mintea ta, jos sus, în spate, în față.
Generezi intervenții de genul:
"ești femeie in buna regula, cred ca ați trecut și de 40 și nu ați învățat in toti anii aceștia…" I-am spus ca am 23 "
https://www.tpu.ro/......-s-a-luat/