Dacă spui că ai rochii negre și drepte, acelea sunt foarte elgante și simpluțe. Merg foarte bine. Și un toc frumos, nu prea înalt, dacă spui că nu mai ai 20 de ani, adică să nu exagerezi cu tocuri de 15 și platformă, dar un toc de maxim 10 sau din aceia cu talpă ortopedică ar fi perfecți. Distracție plăcută!
Pai ceva simplu si atragator. ceva ce sa te scoata in evidenta prins simplitate. asta e parerea mea. Alege o rochie simpla tip clopotel si niste tocuri nu foarte inalte care sa iti dea posibilitate de miscare.
Merci de sfat, am ales o rochie neagră cu ceva pietre la gât şi pantofi tot negri, cu toc de vreo 9 cm. Erau fete de 15 ani cu tocuri de care doar la cu*ve am mai văzut. Machiate de parcă ar avea de ascuns 40 ani de riduri. Rochiile lor semănau a ceva cu care eu dorm de obicei, vara. Manelele au început înainte să vină tortul. Am fugit imediat după ora 12.
Poti alege sa porti o bluza draguta cu o fusta, daca ai o bluza neagra, poti opta pentru o fusta cu dungi alb cu negru. Cu o fusta in genul acesta, poti purta si un maieu care sa il accesorizezi cu un colier. Asa ca atat bluza cat si fusta le vei mai purta cu siguranta
MaryMaria333 întreabă: