Am vazute pe youtube ca multe fete atat din Romania cat si din america folosesc bb cream-ul de la garnier.este bun dar nu are toate nuantele si unele fete renunta sa il cumpere in rest e foarte ok incearca-l e in jur de 30 de lei pupici
Buna! Uite eu am incercat bb cream-ul de la Garnier, si acela pentru ten gras si pentru ten uscat. BB cream-ul pentru ten gras este oribil, iti face parca cosurile mai mari si mai rau iti incarca tenul. Acela pentru ten uscat, normal, este asa si asa, nu prea isi merita banii. Pe fata e foarte uleios daca nu folosesti pudra, iar nivelul de acoperire este foarte mic, nu acopera nimic. Eu zic sa-l incerci pe cel de la Maybelline, este destul de bun si nu incarca tenul. Te pup
Eu le-am incercat pe amandoua si sincer, sunt mai multumita de cel de la Garnier.
Mm in ultima perioada nu am mai avut probleme cu acneea(dar am pete deci vreau sa il uniformizeze si sa il lumineze) eu am tenul putin uscat ma gandesc poate tu ai tenul gras(asa e?-asta ma intereseaza) Cel de la maybelline cum ti s-a parut?
In hipermarketuri gasesti la set cu tot cu demachiant de la Garnier la 25 de lei, mi-am luat acum 3 zile si este foarte bun.Acopera si iti face fata foarte fina.Chiar ti-l recomand, iar demachiantul e la fel de bun.
Cel de la garnier mie nu mi-a fost bun de loc, cel de la maybelline este si el bun iti face fata mai stralucitoare, insa si nivea a scos BB cream... eu iti recomand nivea la mine a functionat perfect.
deea_8087 întreabă: