| PinguinulSaltaret a întrebat:

Care este celmai bun sampon pentru parul gras pe care il stiti?

Răspuns Câştigător
| RandomGirl a răspuns:

Sunt bune pe naiba cele din comert, na depinde de fiecare persoana, eu una am renuntat la sampoanele cu chimicale si mi-am luat un sampon naturist de la VivaNatura pentru par gras. Este foarte bun! Ma spal o data pe saptamana cu el pentru ca parul nu mi se ingrasa decat dupa 4-5 zile si am scapat si de matreata.(tipul meu de par este gras)
Iti recomand orice sampon naturist de la plafar este alegerea cea mai buna si sa nu asculti de cineva care iti zice sa iti speli parul zilnic, o data la 2 zile sau mai mult e ok, dar daca te speli zilnic uleiurile naturale care sunt la radacina nu mai ajung la varfuri -> varfuri despicate.
Iti doresc o seara placuta.

6 răspunsuri:
| kitten95 a răspuns:

Pai sampoanele head&shoulders sau cele de la elseve sunt cele mai bune. cauta in magazine, sigur gasesti(anti dandruff scrie pe ele)

| PinguinulSaltaret explică (pentru kitten95):

Anti dandruff nu inseamna ca sunt doar pentru matreata sau merge si la parul gras?

| RandomGirl a răspuns (pentru kitten95):

Anti dandruff= anti matreata, ea a intrebat de un sampon pentru par gras.

| PinguinulSaltaret explică (pentru RandomGirl):

Merci mult de tot!winking

| RandomGirl a răspuns (pentru PinguinulSaltaret):

Cu multa placere!:*

| ninelus87 a răspuns:

Am avut aceeasi problema dar la fel ca RandomGirl3 am renuntat la cele din comert si mi-am luat ceva pe baza de plante doar ca eu de la tianDe. un sampun si balsam pe baza de radacina de ginseng, de la 2-3 spălări pe saptamana am ajuns la 1 in doar 1 lună de zile. Sunt si foarte economice, au gramaj mare 420 ml samponul si 500 g balsamul, pe langa faptul ca am rezolvat problema părului gras am un păr strălucitor ca toata lumea ma intreaba ce am facut. Ele regenereaza parul si totodata stimuleaza cresterea lui. recomand cu incredere. desi primele 2-3 splălări nu mi-a plăcut deoarece parul nu era invatat cu produse mai naturale, dar după aceste 2-3 spălări părul s-a indragostit de ele.

Întrebări similare